27. İstanbul caz festivali başlıyor | Festival bilet satışları ne zaman? İşte Festival tarihleri

27. İstanbul caz festivali başlıyor | Festival bilet satışları ne zaman? İşte Festival tarihleri
İKSV tarafından, 23 yıldır gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, güncel müziğin yeni örnekleriyle müzikseverlerle buluşacak. Festival, 27 Haziran-14 Temmuz arasında, sayıları 250’yi aşan yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 25 mekânında ağırlayacak.


İKSV tarafından, 23 yıldır gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, güncel müziğin en yeni örnekleriyle müzikseverlerle buluşacak. Festival, 27 Haziran-14 Temmuz arasında,  sayıları 250’yi aşan yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 25 mekânında ağırlayacak.

Festivalin yıldızları 
27. İstanbul Caz Festivali sahnelerinde müzikseverleri karşılayacak isimler arasında Gregory Porter ve Foals bulunuyor. Festival, bir dönemin caz müziğine enstrümanlarıyla hayat veren dört ismi, saksofonda Joshua Redman, piyanoda Brad Mehldau, basta Christian Mcbride ve davulda Brian Blade’i bir araya getiren  A Moodswing Reunion buluşmasını da müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Festival Parklarda Caz, Gece Gezmesi ve Caz Vapuru ile tüm İstanbul’a yayılacak

Caz müziği sahne sınırları dışına çıkararak çimen ve banklara yayan Parklarda Caz bu yıl da ücretsiz olarak parklara caz getiriyor. Fenerbahçe Parkı ve Beylikdüzü Yaşam Vadisi’yle birlikte ilk kez Halıcıoğlu ve Bebek parklarına da uğrayacak.

Etkinlik, Gece Gezmesi Birlikte Güzel’in desteğiyle bu yıl iki kez iki farklı günde ve İstanbul’un iki farklı mahallesinde düzenleniyor. Yaz gecesini renkli bir caz gecesine dönüştüren Gece Gezmesi, katılımcıları müzik rehberliğinde Kadıköy ile birlikte ilk defa Şişhane’de de gezintiye çıkaracak.

Geçen sene seferlerine yeniden başlayan Caz Vapuru bu yıl matine ve suare seferleriyle yaz ortasında müzikseverlere serin bir caz günü yaşatacak. Kabataş İskelesi’nden Anadolu Kavağı’na uzanan seferde müzik, henüz vapur iskeleden kalkmadan başlıyor ve vapurun tüm katlarına yayılıyor.

14 Mart Cumartesi günü Biletix'te
27. İstanbul Caz Festivali’nin biletleri, İKSV Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışların ardından 14 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix web sitesi, Biletix çağrı merkezi (0850 755 55 55) ve Biletix perakende satış noktaları ile hizmet bedeli eklenmeden İKSV Ana Gişe’den (pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) satışa çıkıyor. İKSV Ana Gişe, genel satış özelinde 15 Mart Pazar günü de açık olacaktır.

Üyelikleriyle İKSV’nin sene boyunca gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri destekleyen Lale Kart üyeleri, İKSV’nin düzenlediği diğer etkinliklerde olduğu gibi, İstanbul Caz Festivali’nde de biletlerini %25’e varan indirimlerle, öncelikli olarak alabilecek, yıl boyunca Lale Kart üyelerine özel düzenlenen pek çok etkinliğe de katılabilecekler. Siyah Lale Kart sahipleri için ön satış tarihi 9 Mart, Beyaz Lale Kart sahipleri için 10 Mart, Kırmızı, Turuncu ve Sarı Lale Kart sahipleri için ise 11, 12 ve 13 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.