30 Ekim Cumartesi İstanbul su kesintisi listesi! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

30 Ekim Cumartesi İstanbul su kesintisi listesi! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?
Milyonlarca kişinin yaşadığı İstanbul'da bir hafta sonu daha su kesintisiyle başladı. Koronavirüs sebebiyle hijyene daha da ihtiyaç duyulan dönemde vatandaşlar ev ve iş yerlerinde önlem alabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Diğer yandan da suların durumunu öğrenmek için sorgulamalar gerçekleştiriyor. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30 Ekim Cumartesi İstanbul su kesintisi listesi haberimizde yer alıyor.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı açıklamalarla birlikte su kesintilerinin yaşanabileceğini ve bunun da birçok ilçede olabaileceğini duyurdu. Bu sebeple de milyonlarca vatandaş da önlem alabikmek ve mağduriyetlerini en aza indirmek adına sorgulamalar gerçekleştiriliyor. İSKİ'nin arıza ve kesinti sayfasında duruma dair son bilgiler paylaşılarak yurttaşların temkinli olabilmeleri hususunda aydınlatıcı yol izleniyor. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30 Ekim Cumartesi İstanbul su kesintisi listesi haberimizde yer alıyor.


 

İstanbul'da su kesintisi var mı?

Su kesintisi nedeniyle zor durumda kalmak istemeyen vatandaşlar, "Sular hangi ilçelerde, ne zaman kesilecek?" sorusuna yanıt arıyor. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Sular hangi ilçelerde, ne zaman kesilecek? İşte 30 Ekim 2021 Cumartesi su kesintisi yaşanacak ilçeler...


 

Arıza Kesinti
İlçe : Üsküdar
Etkilenen Mahalleler : Ferah Mah
Arıza Sebebi : 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası
Başlama Tarihi : 30.10.2021 08:29
Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 30.10.2021 tarihinde saat 12:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.