300 STK’dan Özdemir Polat'a ortak destek

300 STK’dan Özdemir Polat'a ortak destek
12 federasyon, federasyona bağlı 225 dernek ve farklı il ve ilçelerden oluşan 17 dernekle birlikte, yaklaşık 300 sivil toplum kuruluşu, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olan Özdemir Polat’a destek verdi

Siyasetçi iş insanı Özdemir Polat, İYİ Parti’den 3. Bölge Milletvekilliği için aday adayı oldu. Aday adaylık sürecinde, Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu (KARSATA-FED) Genel Başkanı Oruç Oymak’tan Özdemir Polat’a destek geldi. Oymak’ın organize ettiği toplantıya katılan 12 federasyon, federasyona bağlı 225 hemşehri derneğinin yanı sıra, farklı il ve ilçelerden oluşan 17 dernek temsilcisi de Özdemir Polat’a tam destek verdiklerini açıkladı.


Polat’a teşekkür etti

Türk dünyasının en önemli bayramlarından biri olan Nevruz Bayramı’nda, gerek TBMM’de, gerekse kurulması olası yeni hükümette Bakan olarak görmek istedikleri Özdemir Polat’a destek vermek için bir araya geldiklerini belirten KARSATA-FED Başkanı Oruç Oymak, siyasete girmeden önce federasyon ve derneklerin kurulmasına önderlik yapan, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, özellikle yerel basının yaşaması için katkı sunan iş insanı Polat’a teşekkür etti. 


Geçiştirmeyeceğiz

Farklı siyasi görüşlerden ve yörelerden oluşan bu kadar insanı bir araya getiren gücün Özdemir Polat olduğunu ve bunun da siyaset üstü bir kimliğin yansıması olduğunu belirten Oymak, yaklaşık 300 farklı dernek ve federasyon temsilcisini bir araya getiren bir insanın da karar vericiler tarafından dikkate alınması gerektiğinin altını çizdi. Özdemir Polat’ı TBMM’de görmenin kendileri için onur ve gurur meselesi olduğunu belirten Oymak, Edirne’den Kars’a insan haklarına, özgürlüklerine, demokrasiye ve adalete büyük katkı sunacağına inandıklarını söyleyerek, Polat'ın başarılı olması için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. 

SELVİ SARITAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.