35 bin kere maşallah!

35 bin kere maşallah!
Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği partiye yeni katılan üyelere rozet takma törenine katılan İl Başkanı İsa Mesih Şahin önemli açıklamalar yaptı. Şahin, “İl Kongresi'nde 34 günde 34 bin üye yapacağız dedik. Ama 34 günde 35 bin üye yapma başarısını gösterdik. Bu yüzden gururluyuz, 35 bin kere maşallah” diye konuştu

Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı'nın Elit Davet Toplantı Salonu'nda düzenlediği rozet takma töreninde önemli mesajlar paylaşıldı. İlçe Başkanı Veysel Karatay'ın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve çok sayıda partili katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Başkanı Karatay, Esenyurt'a Gelecek Partisi olarak büyük bir katkı vermeyi hedeflediklerini belirtti. Karatay, “Pandemi dolayısıyla çok yoğun bir toplantı yapmayı doğru bulmadığımız için sınırlı bir toplantı yaptık. Maalesef pandemiyle ilgili gidiş çok iyi değil o nedenle duyarlılık gösterip sayıyı az tuttuk. Bizim İstanbul Kongremizde il başkanımız bir kampanya başlatmıştı. 34 günde 34 bin üye yapacağız demişti. Bu toplantı da o kampanyanın bir sonucu. Ve tüm teşkilatlarımız bu işi başardı ve 34 binden de fazla üye sayısına ulaştı. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii Esenyurt dediğiniz zaman İstanbul'un en büyük ilçesi. Böyle olunca Esenyurt'un sorumlululuğu artıyor” dedi.


Esenyurt'u çok önemsiyoruz

Esenyurt'a çok önem verdiklerini de belirten Karatay, “Nüfumuz 1.2 milyon. Dolayısıyla biz Esenyurt'u çok önemsiyoruz. Esenyurt'a geleceğin mutlaka damga vurması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü Esenyurt'un geleceğe ihtiyacı olduğunu da düşünüyoruz. Biz partimizin kuruluşundan itibaren emeği geçen bugün aramızda olan ya da olmayan tüm arkadaşlarıma genel başkanım adına çok çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı biz bugün burada olmazdık. Ancak yetiyor mu yetmiyor? Türkiye'nin de geleceğe ihtiyacı var. Daha çok çalışmak zorundayız. Son günlerde sahaya inerken insanlarla konuşurken hep bir korku görüyoruz. İnsanların öne çıkmak istemediği bir süreç yaşıyoruz. Ben şunu söylemek istiyorum; Bu ülke bizim. Bu ülkeye sahip çıkmak zorundayız. Hiçbir ayrım yapmadan. Kimse bize bu ülkeyi sizden daha çok seviyoruz vs diyemez. Her birimizin el birliğiyle ülkemize sahip çıkması lazım. Çünkü gelecek iyi gözükmüyor. Gençler ülkeyi terk etmek istiyor. Biz huzur, güven içinde yaşamalıyız. Bunu Esenyurt'ta başlatacağız” ifadelerini kullandı.


Bütün İstanbul'da varız

İl Başkanı İsa Mesih Şahin de Gelecek Partisi olarak İstanbul'un her yerine ayak bastıklarını anlattı. Şahin, “Neredeyse bütün İstanbul'a ayak bastık. Gittiğimiz her yerde muhteşem bir heyecan görüyoruz. Bugün Esenyurt'ta bu heyecanı bir kere daha görüyoruz. Ben bu heyecanı gördükçe biz il kongresinde az mı bir hedef koyduk diye düşünüyorum. 34 günde 34 bin üye demiştik. Ama 35 bin 741 üyeye ulaştık. 35 bin 141 kere maşallah diyoruz. Bu Gelecek Partisi'nin hızlı bir şekilde teşkilatlanması, güçlenmesi de önemli. Bu önemli bir beklentinin sonucudur. Biz partiyi kurduğumuz noktada Türkiye'de bir umut harektei olarak kurduk. Gençlerimizin geleceğe umutla baktığı bir Türkiye inşa etmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz, gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.


 

HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.