36 bin haneye yardım yapıldı

36 bin haneye yardım yapıldı
Esenyurt Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptığı sosyal yardımları artırarak sürdürüyor. Pandemi sürecinde 36 bin haneye gıda kolisi ulaştıran Esenyurt Belediyesi, bunun yanı sıra süt, et, kahvaltılık, sıcak yemek, alışveriş kartı, bebek maması ve bezi birçok ihtiyaç malzemesi dağıttı

Esenyurtluların, Pandemi sürecini zarar görmeden atlatması için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, virüse karşı alınan önlemlerin yanı sıra sosyal yardımlar konusunda da öne çıkan hizmetlere imza atıyor. Birçok kalemden oluşan sosyal yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Esenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıda tüketebilmesi için Eskişehir’den getirilen organik sütlerin dağıtımını da gerçekleştiriyor.

5 bin 650 gıda kolisi dağıtıldı
Pandemi sürecinde 36 bin 48 haneye gıda kolisi dağıtılırken, et, kahvaltılık, meyve ve içecekten oluşan 27 bin 167 adet gıda yardımı da yapıldı. Bunların yanı sıra 78 bin 852 litre Derman Süt, 26 bin 249 adet kaşar peyniri ile 32 bin 96 porsiyon sıcak yemek dağıtan Esenyurt Belediyesi, yine bu süreçte 17 bin 433 ihtiyaç sahibine alışveriş kartı, bebek bezi ve bebek maması desteği sağladı. Ekipler ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği 5 bin 650 gıda kolisini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.