4. kattan düşen kediyi itfaiye kurtardı

4. kattan düşen kediyi itfaiye kurtardı
Balkondan bir alt kattaki duvara monte edilen çanak antenin üzerine düşen kendi antende mahsur kaldı.

Avcılar'da balkondan bir alt kattaki duvara monte edilen çanak antenin üzerine düşen kendi antende mahsur kaldı. Kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizköşkler Mahallesi'nde 5 katlı binanın 4. katında oturan Bahar Vural'ın "Çiko" ismini verdiği kedisi balkondan düştü. Kedi, bir alt kattaki evin duvarına monte edilen çanak antenin demirlerine düştü.

Duyduğu gürültü üzerine dışarı çıkan ve kedisini antenin üzerinde gören Vural, komşusunun evde olmaması üzerine itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen tfaiye ekibi kediyi kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye ekibi evin önünde bulunan bir koltuğu kedinin bulunduğu katın hizasına getirerek, düşme ihtimaline karşı önlem aldı.İtfaiye merdiveniyle antene ulaşan görevliler, korktuğu için anten demirlerinde duran kediyi almakta zorlandı. Vural, " Dördüncü kattan düştü ben sesleri duydum. Bir baktım antenin üzerinde. Bizim kedimiz, ev kedisi Çiko 2 yaşında. Hiçbirşey bilmiyor dışarıya dair. Umarım itfaiye yardımcı olur " diye konuştu. Apartman sakinleri ve yoldan geçenler de kedinin kurtarıldığı anlara tanıklık etti. Çiko adlı kedi itfaiye merdiveniyle aşağı indirildikten sonra sahibi Bahar Vural'a teslim edildi. Vural kedisi Çiko'yu sarılarak karşıladı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.