400 vatandaş  iş sahibi oldu

400 vatandaş  iş sahibi oldu
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), ilçedeki işsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, özel bir şirketin 400 kişilik işe alım mülakatlarını tamamladı.

Pandemi sürecinde istihdam sağlama çalışmalarına devam eden ESBİM, ilçede faaliyet gösteren bir firmanın talebi üzerine işe alım sürecini başlatarak, 400 kişinin mülakatını tamamlayıp işe yerleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan mülakatlarda yaşanabilecek herhangi bir sağlık sorununa karşı, Esenyurt Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı, sağlık çalışanları ve zabıta ekipleri alanda hazır bulundu. Firma yetkililerin vatandaşlarla yaptığı sözlü mülakatlar sonucunda adaylardan uygun bulunan 400 kişi işe yerleştirildi.

Tercih edilmek çok güzel

Mülakatlarda önce sağlık diyerek pandemiyle ilgili gerekli önlemleri aldıklarını söyleyen ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu, “Esenyurt Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt, iş arayan vatandaşlarımıza umut oluyor. Bugün de kısmetse 400 tane vatandaşımızın evinde çorbası kaynayacak. Bu da bizlere onur ve gurur veriyor. ESBİM olarak bu işi sürekli hale getirdik. İlçemizdeki firmalarımız sağ olsunlar bizden personel teminlerini sağlıyorlar. Bu da Esenyurt Belediyesi’nin doğru iş yaptığını gösteriyor. Tercih edilmek çok güzel” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.