6 yaşındaki Elif Duru 11 kilometrelik turu tamamladı

6 yaşındaki Elif Duru 11 kilometrelik turu tamamladı
Silivri Belediyesi “Sağlıklı Yaşama Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla bisiklet turu düzenledi. 11 kilometrelik bisiklet turuna ailesi ile birlikte katılan 6 yaşındaki Elif Duru sporseverlerin alkışları ve tezahüratları ile Gazitepe varış noktasına ulaşarak etkinliğe damgasını vurdu.

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Haydi Silivri Bisikletini Al Gel” çağrısı ile bisiklet turu düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve Silivri İlçe Stadyumundan başlayarak Gazitepe Mahallesi’nde son bulan bisiklet turuna yüzlerce bisikletli vatandaş katıldı. Amatör ve profesyonel yediden yetmişe birçok bisiklet sürücüsünün katıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü. Katılımcıların sağlık ve güvenliği için Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne ait bir ambulansla birlikte; sağlık ekipleri, polis, jandarma ve zabıta ekipleri sürücülere eşlik etti. Bisiklet turuna ailesi ile birlikte katılan 6 yaşındaki Elif Duru 11 kilometrelik turu tamamlayarak Gazitepe varış noktasında tezahüratlarla karşılandı. Elif’in başarısı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Bisiklet turunda katılımcılara Silivri Belediyesi tarafından maske, şapka, su ve kek ikramında bulunuldu. Etkinliğe katılan bisikletseverler programdan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.