80 günde devri alem!

80 günde devri alem!
Borçtan kurtulmak için cami arazisini bile satan Esenler Belediyesi duyuruya ve yemek organizasyonuna milyonlar harcayacak.

Borçtan kurtulmak için cami arazisini bile satan Esenler Belediyesi duyuruya ve yemek organizasyonuna milyonlar harcayacak. Belediye, okul aile birlikleri, STK’lara ve mahalle sakinlerine 80 gün sürecek ikramlı yemek organizasyonları düzenleyecek. İhale kapsamında 18 bin yemek, 7 bin kahvaltı mönüsü ve 2 bin kişilik de kokteyl mönüsü alınacak.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun borçtan kurtulmak için 2020 yılında cami arazisini satışa çıkarması günlerce tartışılmıştı. İstanbul’un en borçlu belediyeleri arasında bulunan Esenler Belediyesi’nin tanıtım ve kültür organizasyonuna milyonlar harcaması tartışma konusu oldu. Belediye, 4 Ekim’de yapacağı “2023 Yılı Okul Aile Birlikleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf Ve Mahalle Sakinleri İle İkramlı Organizasyonlar, Önemli Gün Ve Gecelere Yönelik yemekli Veya Kahvaltılı Ve Kokteyl İçerikli Programlara Dair Hizmet Alım İşi” ihalesinin duyurusunu yaptı. İhale kapsamında 18 bin kişiye yemek, 7 bin kişiye kahvaltı ve 2 bin kişiye de kokteyl hizmeti sunulacak. Yemek organizasyonlarına ihaleden 4 gün sonra start verilecek. Organizasyonların süresi ise 80 gün olarak belirlendi.

Davetiye bastıracak!

Dünya haberleşme için sosyal medya ve SMS yöntemini kullanırken Esenler Belediyesi duyurularını davetiye ve broşürle yapacak.Belediye, 18 Eylül’de “2023 Yılı Yazılı Ve Görsel Materyaller Tasarım, Baskı, Uygulama, Tanıtım Filmi Prodüksiyon, Led Ekranlar Bakım Onarım Ve Kurumsal İletişim Hizmet Alımı İşi” ihalesiyle kamunun milyonlarını davetiye ve broşüre harcayacak. İşte ihale kapsamında alınacaklar listesi: 13 bin adet zarflı-zarfsız davetiye, 9 bin 600 adet afiş, 125 bin 500 adet el ilanı, 12 bin adet form, 120 bin adet broşür, 5 bin internet kartı, bin adet kitap ayracı, 110 bin adet mektup, 20 bin adet bloknot. 3 bin adet soru kartı, 29 bin 600 adet kitapçık, 32 bin adet çanta, 3 bin 500 adet teşekkür belgesi, 30 bin adet kültür sanat bülteni, 15 bin 500 adet gençlik bülteni, 18 bin adet dergi, 10 bin adet Biz Varız dergisi, 15 bin adet şapka, 15 bin adet tişört, bin 300 adet rozet, 400 adet plaket, 3 bin adet anahtarlık, 5 bin adet kalem, 500 adet kupa ve USB bellek alınacak.

Farkındalık ihalesi!

Esenler Belediyesi, kentsel dönüşümünün farkındalığı için de bir ihale düzenleyecek. 14 Eylül (Bugün) yapılacak ihale kapsamında yapılacak hizmetler ise şöyle sıralandı: yüz adet yurtiçi uçak bileti, 100 gün konaklama, 300 bin adet Kentsel Dönüşüm ve Afete Dayanıklı Yerleşimler Broşürü, 50 bin adet belediyeler için kentsel dönüşümün tüm aşamalarını ele alan rehberin tasarımı ve basılması, 400 adet seminer, bir adet uluslararası kongre ve 100 bin haneye ziyaretler yapılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.