Adalet Birlik Partisi 3. yaşını kutladı

Adalet Birlik Partisi 3. yaşını kutladı
Adalet Birlik Partisi, kuruluşunun üçüncü yılını, İstanbul Beylikdüzü Sarissa Otel’de gerçekleştirdiği toplantıyla kutladı. Pandemi koşullarına uygun bir biçimde yapılan toplantıda, Genel Başkan İrfan Uzun’un önderliğinde genel başkan yardımcıları, kurul ve komisyon başkanları partinin önde gelen isimleri ve basın mensupları biraraya geldi.

İstanbul İl Başkanı Mustafa Şükür Aycı’nın koordine ettiği etkinlikte, Genel Başkan İrfan Uzun basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alışılagelmiş normların dışında samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Genel Başkan İrfan Uzun, "Günümüzün alabildiğine kirlenen siyasi yapılanmasına inat, güleryüzlü bir profil çiziyoruz. Her anlamda sorunlarla boğuşan halkımızın can simidi olmaya talibiz. Mevcut yapılanmasıyla seçim atmosferine hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Başta eğitim olmak üzere, ülkemizin içinde bulunduğu tüm açmazları çözüme ulaştırmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İnsanımızın, telefonunu çevirdiğinde karşısında genel başkanını muhatap olarak bulabileceği yegane siyasi partiyiz. Yapılanma sürecimiz yoğun biçimde sürüyor. Seçimlere katılabilme kriterlerini yerine getiren 18. parti olan Adalet Birlik Partisi, sorunların arkasına sığınan değil, zorlukların üstesinden gelecek politikalar için var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de arkamıza aldığımız güce dayalı olarak, aday olduğumu şimdiden deklare ediyorum. Her zaman olduğu gibi bu noktada da zafer inananların olacaktır dedi.


Elele, gönül gönüle

Yapılan konuşmaların ardından deneyimli müzisyenler tarafından güzel bir Türk Halk Müziği dinletisi sunuldu. Ankara’dan gelen Türk Halk Müziği sanatçısı Hülya Yıldız’ın seslendirdiği türkülere, katılımcıların da eşlik etmesi hayli sıcak bir hava oluşturdu. Toplantının sonunda objektifler karşısına geçen Adalet Birlik Partisi kurmayları, yarınların tasarımı için bugünden çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Elele, gönül gönüle, özlenen bir Türkiye hedefine doğru hep birlikte” daçıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.