Ağaç devrildi yol trafiğe kapandı

Ağaç devrildi yol trafiğe kapandı
Sarıyer'de gövdesi çürüyen ağaç yola devrildi. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda yol her iki yönde trafiğe kapandı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Merkez Mahallesi Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Gövdesi çürüyen yol kenarındaki ağaç kökünden sökülerek aniden yola devrildi. Ağacın devrildiği anda altından geçen kimsenin olmaması olası faciayı önledi. Yola devrilen ağaç nedeniyle cadde her iki yönde trafiğe kapandı.  Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri şerit çekerek caddeyi trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek yoldan kaldırdı. Ağacın kaldırılmasının ardından caddede trafik tekrar normale döndü.
Cadde üzerinde seyir halinde olan İETT otobüsü şoförü ara yoldan çıkan araca yol verince devrilen ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu. İETT şoförü Mustafa Bayram, "Önümde bir tane beyaz araba vardı, aradan çıktı ona yol verdim. O da yavaş gidiyordu, bir baktık ağaç yola devrildi. Allahtan yürümedik yani. Tam önümüze devrildi" dedi. Ağacın devrildiği ana tanık olan Alkan Meral ise, "15 dakika önce çatırtı sesi geldi, dönüp baktım ağaç bu taraftan bu tarafa doğru devrildi. Allah’tan altında kalan olmadı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.