Ağcabay "Koza" için yola çıktı!

Ağcabay "Koza" için yola çıktı!
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yer alan Koza Mahallesi'nden muhtar adayı olan Bengü Ağcabay seçim çalışmalarına devam ediyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine bir haftadan az bir süre kala adayların seçim çalışmaları da devam ediyor. Esenyurt Koza Mahallesi muhtar adayı olarak seçimlerde yarışacak olan Bengü Ağcabay da vatandaşla bir araya gelerek projelerini aktarıyor.

"Çok çalışmaya hazırım"

"Önce Güvenlik, sonra hizmette eşitlik ve her şeyin başı elbette sağlık” den Bengü Ağcabay şunları söylüyor:

“Bir mega şehir İstanbul’un iyi idare edilebilmesi, İstanbulluların devletin sosyal güvencesi altında alması gereken tüm hizmetlere layıkıyla ulaşabilmesi için; en küçük yönetim biriminden en üstteki yöneticilere kadar koordinasyon sağlanarak çalışmak gerek. Artık masa başında, çayı kahvesi yanında, eşi dostunu ağırlayan muhtarlar dönemi sona eriyor/ermeli! Şehir kalabalıklaşır, beraber yaşadığımız milletler çoğalırken doğal olarak fırsatlar arttığı kadar tehditler de artıyor. Mahalle kültürü yeniden yapılanıyor ve aslında mahalle sakinleri daha büyük incelikler bekliyor. İşte ben de bu noktada çok çalışmaya ve sorumluluk almaya hazır olarak muhtar olmaya aday oluyorum. Ev ev, sokak sokak, isim isim, komşularımı tanımak, ihtiyaçlarını tanımlamak ve yeri geldiğinde mutluluğuyla mutlu olmak, yeri geldiğinde ihtiyacına çözüm olmak hedefim."

"Koza gibi güvenli"

Sivil toplum kurum ve kuruluşlarıyla bire bir çalışmış bir muhtar adayı olarak Ağcabay muhtarlığı sadece bir makam ya da ünvan olarak değil, daha iyi bir çevre, daha duyarlı bir toplum için başlangıç noktası olarak görüyor. “Bir kız çocuğu annesi olarak evladımın güvenliği birinci hassasiyetim. Gerek kadınlar gerek çocuklar, gençler, köşe bucak aydınlık sokaklar, temiz alanlar ve düzenli olarak kontrol edilecek kör noktalarda daha rahat ve özgürce hareket edebilecekler. Örnek bir semt olmak, model oluşturmak, “Koza gibi temiz” “Koza gibi güvenli” dedirtmek gibi bir hayalim var. Bunun için de elimden gelenden fazlasını yapmak için kendimle yarışacağım diyor.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.