Ahmet Ercan İstanbul’da kime oy vereceğini açıkladı

Ahmet Ercan İstanbul’da kime oy vereceğini açıkladı
Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İBB seçimlerinde oy tercihini gerekçeleriyle açıkladı.

Yerel seçimler için geri sayım sürerken oyunun rengini belli eden isimlere ünlü bilim insanı da eklendi. Deprem konusundaki açıklamaları ile dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 31 Mart’ta kime oy vereceğini takipçileriyle paylaştı.

Kişisel X hesabından bir dizi paylaşımda bulunan Ahmet Ercan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP’nin adayı ve mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğini itiraf etti. İmamoğlu’na oy vereceğini açıklayan Ercan, İBB Başkanından yeni dönemde talep ettiği projeleri de açıkladı.

Öte yandan Ahmet Ercan, ilçe belediye başkanlığı seçimlerinde ise bağlı olduğu Beşiktaş’ta destek vereceği ismi de belirtti. İlçeden bağımsız aday olan Nasuh Mahruki'ye oy vermeyeceğini açıklayan Ercan, Beşiktaş Belediye Başkanlığı için de tercihinin CHP’den yana olacağını vurguladı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’ın oy tercihlerini açıkladığı paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

“- İMAMOĞLU, Ortaköy ulaşımını, Beşiktaş-Mecidiyeköy metrosuna akıtmak için, Yıldız Durağı-Dereboyu arasına 250 metrelik yeraltı geçitiyle bağla. Oyumu seve seve sana vereceğim.

- İMAMOĞLU, Boğaziçi boyunca, lastik tekerlileri de tepelerin altından açacağın yollara ver. Boğaz boyunca lastik tekere kapat, Karaköy’den Sarıyer’e, Üsküdar’dan Beykoz’a tramvay, Boğaz köyleri arasında tıpkı metrobüs gibi, ardı ardına işleyen tekneler istiyoruz. Oyum sana!

- Sayın EKREM İMAMOĞLU, her ilçeye geniş meydanlar yaptın, yeşille donattın. Soluk aldık. Oyumu sana vereceğim. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan

- Beşiktaş’ta ALİ NASUH MAHRUKİ iyi ama, seçilemez.
- Neden?
- Ben CHP’ye oy vereceğim, o BAĞIMSIZ.
Yerel seçimler, kentin güvenilir, aydın, yönetimde yetkin kişisinin seçilmesidir.
Yetti artık partizanlık!
Sen oy vermezsen, sizleri göçük altından çıkaran NASUH nasıl seçilir?”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.