AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer: Logoyu neden değiştirdiniz?

AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer: Logoyu neden değiştirdiniz?
CHP'li Esenyurt Belediyesi'ne sert eleştirilerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer, değiştirilen belediye logosuna tepki gösterdi. Özer, “Logonun değiştirilmek istenmesindeki amaç yatırımlar üzerindeki tabelalar ve kıymetli evraklarını yenileyip yakınlarına maddi rant sağlamak mıdır? Yoksa kendi belediye başkanlarıyla alakalı husumetten dolayı mıdır?” diye sordu

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, gazetecilerle bir araya geldi. Yaptığı açıklamalarda Esenyurt Belediyesi'ne eleştirilerde bulunan Özer, “3 yılda belediye kasasına 2  milyar para girmiş  ve hiçbir yatırım yapılmamıştır” dedi. Esenyurt Belediyesi'nin 2022 bütçesinin 1 milyar 306 milyon olduğunu hatırlatan Özer, “Biz de AK Parti Grubu olarak onay verdik. 2022 yılında da sürekli mazeret üreten ve hizmet yapmayan bir belediye başkanı ve yönetimi göreceğiz” diye konuştu.


Adrese teslim ihale

“Sürekli il dışından  adrese teslim ihale ile doğrudan temin ile erzak, kaşar, süt  vs. ürünler alınıyor” iddiasında bulunan Özer, “Çoğu zaman bu ürünler vatandaşa ulaşmadan belediye depolarında bozuluyor. Halbu ki bu çalışmaya gerek kalmadan bizim dönemimizde yapılan ESKART uygulaması vatandaşın kendi ihtiyaçlarını esenyurtlu esnaflarımızdan doğrudan temin etmeleri Esenyurt ekonomisine ve esenyurtluya katma değer sağlayacaktır. Bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek ve Esenyurtlu ve nihayetinde esnaflarımız kazanacaktı. Akraba eş dost yandaş ve yoldaş kazanmayacaktı” ifadelerini kullandı.


Borç edebiyatı yaptılar

“Esenyurt’ta her şey bitmiş de 33 yıldır kullanlandığımız Esenyurt Belediyesi’nin logosunu mu değiştirmek istiyorsunuz?” diye soran Harun Özer, “Değiştirilmek istenmesindeki amaç yatırımlar üzerindeki tabelalar ve kıymetli evraklarını yenileyip yakınlarına maddi rant sağlamak mıdır? Yoksa kendi belediye başkanlarıyla alakalı husumetten dolayı mıdır?” eleştirisinde bulundu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un 3  yıl boyunca borç ve çalıştırmıyorlar edebiyatı yaptığını belirten Özer, “Esenyurt Belediye Başkanı sürekli kamuoyunu yanıltıcı yalan haberler yapmaktadır. Esenyurt  Belediyesi’nin 2 milyar 186 milyon 518 bin TL borcu var diyen Belediye Başkanı 2020 nisan ayı  faaliyet raporunda  bildirmiş olduğu kesin mizana göre Esenyurt  Belediyesinin borcu 724 milyon TL olarak açıklanmıştır” dedi.


Algı çalışması yapılıyor

CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nı da ser sözlerle eleştiren Özer, “Esenyurt ve Esenyurtlunun hayrına  olan meclis  çalışmalarında Ak Parti Grubu olarak mecliste gündeme gelen kararların yüzde 90'ına  evet yüzde 10'una hayır dedik. Beceriksizliklerini örtmek için  Esenyurt’lu üzerinde yalan algı yapmak üzere AK Parti Meclis üyeleri bizi çalıştırmıyor diye broşürler bastırıp sokak sokak dağıtıyorlar. CHP İlçe Örgütü resmi hesabında vefat  eden Fizyoterapist Ferhat Alikan üzerinden ‘İş bulamayan öğretmen intihar etti’ şeklinde yalan haber ve  algı yapılarak yalanlara bir yenisi eklenmiştir. Aile baskısı ile CHP’nin kurumsal hesabından bu  paylaşım kaldırtılmıştır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.