AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi ne zaman, hangi gün, nerede, saat kaçta başlıyor 2024?

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi ne zaman, hangi gün, nerede, saat kaçta başlıyor 2024?
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti’nin İstanbul’da düzenleyeceği “Yeniden Büyük İstanbul Mitingi”nin yeri, tarihi, zamanı ve başlama saati belli oldu!

Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 31 Mart seçimlerine 9 gün kala AK Parti’nin merakla beklenen İstanbul mitinginin detayları da netleşmeye başladı. Ak Parti’nin İstanbul mitingine katılmak isteyen vatandaşlar, AK Parti Büyük İstanbul Mitinginin tarihini, gününü, ve başlangıç saatini araştırıyor. AK Parti İstanbul mitinginin nerede yapılacağı ve miting alanına nasıl ulaşılacağı da merak ediliyor. İşte AK Parti’nin büyük İstanbul mitingi hakkında tüm merak edilenler…

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi ne zaman, hangi gün, saat kaçta başlıyor?

AK Parti’nin megakent İstanbul’da düzenleyeceği mitingin tarihi açıklandı. Yeniden Büyük İstanbul Mitingi adı ile gerçekleştirilecek seçmen buluşması 24 Mart 2024 Pazar günü düzenlenecek. AK Parti’nin 24 Mart İstanbul mitinginin başlangıç tarihi ise 14.00 olarak belirlendi.

AK Parti 24 Mart 2024 Büyük İstanbul Mitingi nerede, nasıl gidilir?

24 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı’nda yapılacak. Bakırköy ilçesinde Yeşiköy mevkiinde bulunan Atatürk Havalimanı arazisinde gerçekleştirilecek olan mitinge metro ve otobüs gibi toplu ulaşım araçları ile gitmek mümkün.

AK Parti İstanbul Mitingi 24 Mart 2024 Pazar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, X hesabından mitinge dair bir paylaşımda bulundu. Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Yeniden Büyük İstanbul Mitinginin detaylarını şu sözlerle açıkladı:

'Yeniden İstanbul, Sadece İstanbul' diyerek çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde buluşuyoruz. Hazırız, kararlıyız ve azimle İstanbul için çalışıyoruz. Tüm İstanbullu vatandaşlarımızı bekliyoruz."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.