AK Parti’den “İmamoğlu anketlerde açık ara önde” iddiasına yanıt!

AK Parti’den “İmamoğlu anketlerde açık ara önde” iddiasına yanıt!
Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti’den anket açıklaması geldi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart seçimlerinde CHP’den İBB Başkan adayı olması beklenen Ekrem İmamoğlu’nun AK Parti’nin yaptırdığı tüm anketlerde açık ara önde olduğu haberleri basına yansımıştı. Konunun geniş yankı uyandırmasının ardından AK Parti’nin üst düzey yetkilisinden açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, anketlerde Ekrem İmamoğlu’nun açık ara önde çıktığı iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kişisel X hesabından bir mesaj yayınlayan Mustafa Şen, AK Parti’nin belediye başkanlığı için anket yaptırmadığını söyledi. Şen, partilerinin adını kullanarak manipüslasyon yapanlara itibar edilmemesi gerektiğini dile getirerek, basına yansıyan mevcut kamuoyu yoklamalarını ise “Çöp anket” olarak değerlendirdi.

İşte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in o paylaşımında yer alan ifadeler:

“Biz, henüz AK PARTİ olarak Türkiye’nin hiç bir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK PARTİ adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur…

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.