'Aklı kıt Kemal' diyen Akitçiye, 'kefere Kemal' diyen CHP'li mi sahip çıktı?

'Aklı kıt Kemal' diyen Akitçiye, 'kefere Kemal' diyen CHP'li mi sahip çıktı?
Özşahin'in görevden alındığı iddiası doğru çıkmadı. Cihan Güner, Akit yorumcusu Lütfü Özşahin'in halen görevde olduğunu duyurdu ve bomba bir iddia ortaya attı.

AKP'nin hüküm sürdüğü yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), partinin il binası gibi kullanılıyordu. AKP'de görev almış, milletvekilliğine adaylığını koymuş, AKP yayınlarında yazan, çizen, boy gösterenlerden oluşan bir kadro tarafından yönetilen İBB'nin içler acısı durumu, son yerel seçimlerde yönetimin CHP'ye geçmesiyle daha detaylı bir şekilde ortaya konulmuştu. 

Ancak sorun bitti mi, bitmedi...

CHP'yle, Atatürk'le, Cumhuriyet ilke ve değerleriyle kavgasını sürdüren şahısların, gerici Akit'in ekran yüzlerinin halen İBB'de üst düzey görevlerde olması sık sık gündeme geliyor. Bunun son örneği ise, Toplumsal'ın da okurlarına duyurduğu Lütfü Özşahin'di. Akit yorumcusu olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aklı kıt adam' diyen Özşahin'in İBB'nin Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü biriminde 'Müdür Yardımcısı' olarak görev yaptığı ortaya çıkmıştı.

İlerleyen günlerde Özşahin'in görevden alındığı iddiası gündeme gelmişti. 

Ama yine bitmedi...

CHP'Lİ VEKİL ENGEL OLDU
Özşahin'in görevden alındığı iddiası doğru çıkmadı. Gazeteci Cihan Güner, Akit yorumcusu Lütfü Özşahin'in halen görevde olduğunu duyurdu ve bomba bir iddia daha ortaya attı. Güner'in "Söylenene göre(!)" diyerek paylaştığı iddia, Özşahin için CHP'li bir milletvekilinin ricacı olduğu ve bu yüzden 'devam' kararı alındığı.

MEHMET BEKAROĞLU MU?
Güner ise o milletvekilinin CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu olduğuna işaret etti. "Soruyorum; 'Aklı kıt Kemal' diyene, 'Kefere Kemal' diyen mi sahip çıktı?" diyen Güner, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, İBB Sözcüsü Murat Ongun'u ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ı etiketlediği paylaşımında "Yıllarca oturdukları koltuklardan kendinden olmayana hakaretler eden, küfürler savuran İBB çalışanları ne zaman hükümdar değil hizmetkar olduklarını hatırlayacaklar? Şimdi değilse, ne zaman?" sorularını yönetti. 

İBB, Özşahin ve Bekaroğlu cephesinden ise bu iddialara ilişkin bir açıklama henüz gelmedi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.