Alev Keser Beylikdüzü'nde çocukların yüzünü güldürdü

Alev Keser Beylikdüzü'nde çocukların yüzünü güldürdü
Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanı Alev Keser ve ekibi, Gürpınar Sahili Pekmez Caddesi'nde,  ülkemizin yaşadığı sorunlar içerisinde çocuklarımızın bir nebzede olsa bu zor günlerde yüzleri gülsün düşüncesi ile oyuncaklı sürpriz yumurta ve çikolata dağıtımı gerçekleştirdi.

Oyuncakları ve yumurtaları alan çocukların sevinci görülmeye değer manzaralar ortaya çıkardı. Alev Keser ve ekibi,  aileleri ile standa gelen miniklere oyuncak verirken, ebeveynlerine de kahve ikramı gerçekleştirerek siyaset ve ülke gündemi hakkında bol bol sohbet edip sorunları dinlediler.  

alev keser

Halkın sevgisini kazandı

Türkiye Değişim Partisi  İlçe Başkanı Alev Keser, halkın yoğun beğeni ve sevgisini kazandı. Ekip üyelerinin özveriyle çalıştığı etkinlik oldukça yoğun talep gördü. Partinin ilkeleri ve Politikaları hakkında bilgilenen vatandaşlar Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’e de övgüler yağdırdılar.

alev keser

Siyasette yeni yüzlere ihtiyaç var

Gençlik Kolları ve kadın kolları etkinlik de partiyi ve kendilerini anlatıp üye kayıdı yapılmasını da sağladılar. Alev Keser siyaset de dürüst ve yeni yüzlere ihtiyaç var artık değişimin zamanı geldi söylemleri ile vatandaşlarımıza siyasete katılım sağlamaları konusunda ve izleyen değil yönlendiren kitle olmaya davet etti. 

Etkinliğin  belirlenecek bir sonraki  tarih ile yeniden yapılacağı,  İlçe Başkanı Alev Keser tarafından bildirildi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.