Ali Gökmen aday adaylığı başvurusunu yaptı: Esenyurt'ta yeni bir sayfa açacağız

Ali Gökmen aday adaylığı başvurusunu yaptı: Esenyurt'ta yeni bir sayfa açacağız
Esenyurt Belediye Başkanlığı için Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Ali Gökmen aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gökmen, “Daha güzel bir Esenyurt gayesiyle yeni bir hikayeye başlıyoruz, şimdi yeni bir sayfa açacağız” dedi

ANIL BODUÇ- Yerel seçimlere kısa süre kala siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları hızlandı. CHP'de 31 Mart 2024'teki mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları 5 Aralık 2023 tarihine kadar uzatılmıştı.

Adaylık belirleme çalışmaları hız kazanırken Esenyurt Belediye Başkanlığı için Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Ali Gökmen aday adaylığı başvurusunda bulundu. CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda ailesiyle birlikte adaylığını açıklayan Gökmen, yaşanılabilir bir Esenyurt vizyonuyla yola çıktığını dile getirdi.

İyi bir gelecek arzuluyoruz

Gökmen, "Bu şehre olan bağlılığımızı ve burada yaşayan herkes için daha iyi bir gelecek arzumuzu yüreğimizde hissederek bu adımı attık. Her birinizin beklentilerini ve umutlarını anlayarak, birlikte daha güzel bir Esenyurt gayesiyle yeni bir hikayeye başlıyoruz, artık yeni bir sayfa açıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.