Aman dikkat! Yürüyen merdivende büyük tehlike yürekleri ağza getirdi

Aman dikkat! Yürüyen merdivende büyük tehlike yürekleri ağza getirdi
İstanbul'da bugün bir metro istasyonunda vatandaşlar yürüyen merdiveni kullanmak isterken hayatının şokunu yaşadı.

İstanbul'daki bir metro istasyonunda vatandaşlar yürüyen merdiveni kullanmak istedikleri sırada merdiven yukarı çıkması gerekirken üst basamağa geldiği anda tekrar geri hareket ederek aşağıya inmeye başladı. O anlarda yürüyen merdiveni kullanmak isteyen çok sayıdaki vatandaş neye uğradığını şaşırdı ve düşmemek için sıkıca tutunmaya başladı.

Yürüyen merdivenin aşağı inmesi herkesi tedirgin etti

Megakentte sabah saatlerinde yaşanan olayda metrodan çıkmak isteyen vatandaşlar merdivenlerde yoğunluk oluştururken, yürüyen merdivenin yukarı çıkmayıp aşağı doğru hareket etmesi yolcuları tedirgin etti.

Yürüyen merdivenin aşağı inmesiyle kişiler çareyi yürüyerek tekrar yukarı çıkmakta buldu. Son yıllarda yürüyen merdivenlerin boşluğa düşmesi gibi kazaların artmasıyla can kayıpları yaşanması ise herkesi korkuttu.

Vatandaşlar sitem etti

Yürüyen merdivenleri çalışmaması ve arızalı olmasıyla yaşanan o anlar bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Birçok vatandaş ise metrodaki yürüyen merdivenin aşağı düşmesi durumuna tepki gösterdi ve sitem etti. Şans eseri yürüyen merdivenin arızasında kimse yaralanmadı.


İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.