Anne olmaya engel yok

Anne olmaya engel yok
Pendik'te yaşayan 3 çocuk annesi Melek Çoban, 2008 yılında geçirdiği operasyonla bacaklarını kaybedince kendini çocuklarına adadı. Çocuklarına gözü gibi bakan Çoban, “Engelli olmam anne olmama engel değil” dedi

Pendik'te Emirhan (11), Muhammed (7) ve Tuğba (4) adında 3 çocuğu bulunan 35 yaşındaki Melek Çoban, kemik erimesi nedeniyle 2008 yılında geçirdiği operasyon sonucu iki bacağını da kaybetti. Doktorların bacaklarını kesmek zorunda kaldığı Çoban, hayata sımsıkı sarılarak kendini çocuklarına adadı. Engelli anne çocuklarına gözü gibi bakarak çocuklarının derslerinde, oda düzeninde, giyim ve kuşamlarında bizzat yardımcı oluyor. Kendini çocuklarına adayan Melek Çoban, “Benim iki oğlum, bir kızım var. Allah'a şükürler olsun engelliyim ama evlatlarıma gül gibi, çiçek gibi bakmaya uğraşıyorum ve mücadele ediyorum. Çocuklarım çiçektir. Evlat candır, kandır. Elimden geldiği kadar ne kadar engelli olursam olayım ömrüm boyunca mücadele edeceğim. Annelik kutsaldır. Allah korusun televizyonlarda neler görüyoruz, çocuğunu doğurup çöpe atanlar da var” dedi.

Evlatlarımı seviyorum
Anne Çoban, “Allah 3 çocuğumu da düşmanlardan, kötülüklerden korusun. Çok şükür çocuklarımı okutuyorum, derslerini çalıştırıyorum, yemek yapıyorum. Ömrüm yettiğince bu böyle devam edecek. Engelli olmam anne olmama kesinlikle engel değildir. Ne kadar olursa olsun ben bir anneyim. İki ayağım yok ama dünyalar tatlısı 2 oğlum, 1 kızım var. 2008 yılında kemik erimesi nedeniyle ayaklarımı kaybettim. Ama hiçbir şekilde anne olmama engel değil. Allah'a şükürler olsun iyi ki çocuklarım olmuş. Allah ömür verdikçe çocuklarımla mücadele etmeye çalışıyorum, çalışacağım da" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.