Apartmanda doğal gaz patladı: 1 yaralı

Apartmanda doğal gaz patladı: 1 yaralı
Bir binanın giriş katında doğal gaz patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

DHA- Çekmeköy'de bir binanın giriş katında doğal gaz patlaması sonucu bir kişi yaralandı. Patlama anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Patlama saat 16.00 sıralarında Çekmeköy Çamlık Mahallesi Deniz Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın giriş katında meydana geldi. İlk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı patlamanın ardından yangın çıktı. Alevlere ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yangın söndürme tüpleriyle yaptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında dairede bulunan 64 yaşındaki Makhpurat Gulamowa yaralandı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Patlamanın etkisiyle dairenin duvarları ve pencereleri yıkıldı. Olay yerine gelen İGDAŞ ve itfaiye ekipleri binada incelemelerde bulundu. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Patlama anı ise çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, patlamayla birlikte alevlerin yükseldiği ve demir parçaların etrafa saçıldığı görüldü. Daireden kopan demir parçaları park halindeki araçlara zarar verirken, bitişik binada bulunan bir iş yerinin ise camları kırıldı. Çevredekilerin de patlamanın şiddetiyle kaçıştığı anlar kameraya yansıdı.

Apartmanda doğal gaz patladı: 1 yaralı

Apartmanda doğal gaz patladı: 1 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.