Apartmanın bahçesine minibüs düştü

Apartmanın bahçesine minibüs düştü
Rampa aşağı ilerlerken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan servis minibüsü bariyerleri aştıktan sonra 2 metre yükseklikten aşağı düştü.

İstanbul Üsküdar'da rampa aşağı ilerlerken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan servis minibüsü bariyerleri aştıktan sonra 2 metre yükseklikten aşağı düştü. Bir binanın otoparkına düşen servis minibüsünün sürücüsü, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

Kaza saat 07.45 sıralarında Küplüce Mahallesi Eylül Sokak'ta meydana geldi. Rampa aşağı ilerleyen Osman Demirci idaresindeki 34 LBE 366 plakalı servis minibüsü bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Servis minibüsü bariyerleri aşarak, 2 metre yükseklikten binanın otoparkına düştü. Servis minibüsü binanın duvarına çarparak durabildi. Sürücü araçta sıkışırken, ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SÜRÜCÜ 1 SAATLİK ÇALIŞMAYLA SIKIŞTIĞI YERDEN KURTARILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıyı kurtarmak için çalışma yaparken, vatandaşlar da aracın bina boşluğuna düşmemesi için ekiplere yardım etti. Ekipler minibüsü güvenlik amacıyla ağaca halatla bağladı. Minibüs sürücüsü Osman Demirci, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmasıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Demirci, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"AĞAÇLARI KESİYOR, BARİYERLERİ AŞIYOR; UÇARAK BİNAYA VURUYOR"

Görgü tanığı İbrahim Şahin "Yukarıdan inerken fren tutmadı herhalde. Biz sesi duyduk sese indik. Otoparka düştü .Ağaçlar kurtardı. Ağaçlar olmasaydı daha kötü olacaktı. Sadece şoförü gördük. Aracın altı boşluk. Arkadaşlar düşmesin diye destek veriyor yoksa minibüs düşecek. Burası hep araba oluyordu. Allah kordu yine " dedi. Şener Karabulut ise, "Sese geldik buraya. Bu binanın otoparkı burası. Buralarda araç olurdu. Yukarıdan herhalde hızlı gelmiş. Ağaçları kesiyor bariyerleri aşıyor uçarak binaya vuruyor. Sonra da yere düşüyor. İşe gidilen saatlerde kimse geçmemiş. Yoksa çok kişiyi buradan alırdı. Allah korumuş ." diye konuştu. Minibüsün çarptığı dairede oturan Cafer Gökçe ise, "Eve araba girdi dediler şimdi içeri gideceğim bakacağım hasar nedir diye. Eşim evdeydi çok korkmuş ve panik olmuş" şeklinde konuştu. Ekiplerin çalışmasının ardından kaza yapan servis minibüsü çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.