Arev Spor Kulübü, Türk sporuna hizmet edecek

Arev Spor Kulübü, Türk sporuna hizmet edecek
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve AREV Okulları Kurucusu İş İnsanı Vehbi Orakçı'nın tarafından Arev Spor Kulübü kuruldu. Kulübün Türk sporuna hizmet edeceğini anlatan Orakçı, “Gençlerimiz için güzel bir adres olacağız” dedi.

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve AREV Okulları Kurucusu İş İnsanı Vehbi Orakçı'nın yaptığı Arev Spor Kulübü açılış etkinliği yapıldı. Vehbi Orakçı, West İstanbul Marina'da yer alan Maya Marin işletmesinde biraraya gelen kulüp kurucular kurulu ve basın mensuplarına konuştu. Her şey bir hayalle bir umutla başlar diye belirten Vehbi Orakçı, “Birbirinden değerli, spor kültürüne aşina, spora ilişkin hedefleri ve idealaleri olan marka insanlarımızın bir arada buluşup bilgi birikimlerini, gençliğe dair hizmet arzularını buluşturdukları ve geleceğe sporda iz bırakan nesiller yetiştirmek üzere uzun zamanlı maraton koşusuna başlamak üzere olduğumuzu ifade etmek istiyorum.Her şey bir hayalle, bir umutla başlar. Hayaliniz varsa varsınız, hayaliniz yoksa yoksunuz.
Çocukluğumdan beri insanların içindeki bir umut, aşk heyecan varsa ve hayal kurmayı biliyorsa ve o hayalin gerçekleştirdiği emeğe sahipse o hayal gerçekleşiyor. Hayal kurmak yetmiyor ve o hayalle ilgili bir aksiyon, emek, aşk gerekiyor. Biz de bu duyguyla AREV Spor Kulübümüzü kurmaya niyetlendik ve istişarelerde bulunduk. Çok daha büyüyeceğiz, gelişeceğiz ve bölgemizin yelkenden kayağa, güreşten karateye, futboldan tekvandoya, yüzmden su altı sporlarına kadar her alanda başarı sağlayacağız.” şeklinde konuşarak AREV Spor Kulübü'nün 3,5 ve 10 yıllık periyotlarla başarıya ulaşacağını söyledi. Orakçı, konuşmasını tüm destekleri için kurucular kuruluna teşekkür ederek sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.