Arkaz ve Aydın'dan Kalyoncuoğlu'na ziyaret

Arkaz ve Aydın'dan Kalyoncuoğlu'na ziyaret
MHP İstanbul Milletvekili ve MYK Üyesi Hayati Arkaz ve Beylikdüzü MHP İlçe Başkanı Ali Aydın, Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atanan Uz. Dr. Sn.  Erdin Kalyoncuoğlu'na ziyarette bulundu.

MHP İstanbul Milletvekili ve MYK Üyesi Hayati Arkaz ve Beylikdüzü MHP İlçe Başkanı Ali Aydın, Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atanan Uz. Dr. Sn. Erdin Kalyoncuoğlu'na ziyarette bulundu.


 

Çok zor günleri atlattık

Pandeminin ilk gününden bu yana hummalı bir mücadele gerçekleştirildiğini ifade eden Arkaz; "Sağlık çalışanlarımız da kahramanlıkları ile ilk sıradalar. Kendilerine büyük bir minnet borcumuz var. Günlerce uykusuz kaldıkları, nöbet tuttukları ve bir an gözlerini kırpmadıkları vakitler oldu. Hepsi hakkını helal etsin. Kendilerine hayatlarında ve mesleklerinde başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreç herkese en güzelini getirir. Milletçe çok zor günler atlattık. Bundaki elbette en büyük pay kendilerinin. Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne atanan Sayın Uz. Dr. Sn. Erdin Kalyoncuoğlu'na hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum, tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.
 

Bölgemiz önemli bir değer kazandı

Beylikdüzü MHP İlçe Başkanımız Sn. Ali Aydın da yaptığı açıklamada; "Beylikdüzü İstanbul'un yükselen değerlerinden biri. Biz siyasi parti kimliğimizin yanı sıra halk olarak da kendimizi her zaman doktorlara emanet etmekten imtina etmedik. Kalyoncuoğlu da ülkemizin önemli değerlerinden biri. Buradaki hizmet süresinde kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.