Arnavutköy Belediyesi'ne ait TOGG, şehit ve gazi yakınlarının mutlu gününde hizmete sunulacak!

Arnavutköy Belediyesi'ne ait TOGG, şehit ve gazi yakınlarının mutlu gününde hizmete sunulacak!
Arnavutköy Belediyesi bünyesinde yer alan yerli ve milli otomobil TOGG, artık şehit ve gazi yakınlarının düğün, nişan ve sünnet gibi merasimlerinde hizmet vereceğini duyurdu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, görevi devralmasının ardından anlamlı bir hizmete imza attı. Vatan için canını feda eden şehit ve gazi yakınlarının ailelerini unutmayarak yeni dönemde yerli ve milli otomobil TOGG'un Arnavutköy'de ikamet eden yakınlarına tahsis edileceğini duyurdu.

TOGG artık şehit ve gazi yakınlarına hizmet verecek!

Belediyenin bünyesinde bulunan TOGG, alınan yeni karar neticesinde şehit yakınları ve gazi ailelerinin düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlarında hizmet vereceği belirtildi.

Duyuruyu sosyal medya hesabı üzerinden yayımlayan Mustafa Candaroğlu; " Milli ve Yerli Aracımız TOGG, şehit ve gazi yakını ailelerimizin hizmetinde.. Belediyemize ait yerli ve milli aracımız TOGG, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin ailelerinin düğün, nişan, sünnet merasimlerinde kullanılmak üzere hizmet verecektir." denildi.

fdc51b94-ce20-418b-bed8-ae308d269947.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.