Arnavutköy'de sahte alkol operasyonu! Tonlarca ele geçirildi

Arnavutköy'de sahte alkol operasyonu! Tonlarca ele geçirildi
İstanbul Arnavutköy'de jandarma ekiplerinin düzenlediği sahte içki operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda 2.5 ton sahte içki ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele ekipleri piyasaya sürüleceği istihbaratını aldıkları sahte içkiler için operasyon düzenledi. Sevkiyat yapılan depoya baskın yapan ekipler, 2.5 ton sahte rakı yakaladı. Kullanıma hazır vaziyette 100 CC'lik şişelere doldurularak sahte bandrol ile ambalajlanmış şişelerin dağıtılmasına aracılık eden O.K., gözaltına alındı. Adli makamlar tarafından da tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Jandarma'dan uyarı

Depoda yapılan aramalarda sadece yetkili kurumlarda bulunan "Bandrollü Ürün İzleme Cihazı" sahte olduğu anlaşılan alkollerle ilgili uyarıda bulunan Jandarma, vatandaşlara içki şişelerinin üzerinde bulunan akıllı bandrollerin detaylı bir şekilde incelenmesi, bandrolü olmayan veya açılmış ürünlerin satın alınmaması, şüphelendikleri herhangi bir durumda kolluk kuvvetlerine veya "174" Alo Gıda İhbar Hattına ulaşmaları konusunda ikaz etti. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.