Ataşehir'de 23 Nisan'a coşkulu kutlama

Ataşehir'de 23 Nisan'a coşkulu kutlama
Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 104 yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda sabah düzenlenen resmi törenle başladı.

Törene; Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, eşi Elif Duygu Adıgüzel, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yücel Ertaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube ve okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum yöneticileri, gaziler, muhtarlar, Ataşehirli öğrenciler ile yurttaşlar katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, Ulu Önder Atatürk’ün anıtına çelenk sundular. Daha sonra da siyasi parti ve sivil toplum yöneticileri, dernek temsilcileri, gaziler, muhtarlar Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktılar.

Tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde bir dünyada yaşamasını temenni eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelemize katkı sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bu özel günün coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm Ataşehirli komşularımızı Atapark’a davet ediyorum” dedi.

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırlanan program kapsamında görsel şovlar, sokak oyunları, maskot eşliğinde müzikli aktiviteler ve sürpriz eğlencelerle dolu bir şenlikle kutlayacak. Etkinlikler Atapark’ta saat 13.00’te başlayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.