Avcılar Belediye Başkanı Çaykara ilk nikahını kıydı

Avcılar Belediye Başkanı Çaykara ilk nikahını kıydı
31 Mart 2024 yerel seçimlerde oy çoğunluğunu elde ederek Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıymış oldu.

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, göreve gelmesinin ardından ilk nikah akdini gerçekleştirmiş oldu.

Avcılar Nikah Sarayı'nda Yağmur ve Ali Abbas çiftinin nikahını kıyan Çaykara; nikahın başlamasından önce kısa bir konuşma yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Çaykara; "Gelin ve damadın heyecanını almak için zaman zaman konuşurlar ama ben bu kez kendi heyecanımı almak için konuşacağım. Çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz." diyerek kendi heyecanını da dile getirdi.

Çiftin "evet" cevabını yüksek sesle vermelerini isteyen başkan Çaykara, gelinden "sonsuza dek evet" cevabını alınca salonda alkış koptu. Damadın "evet" cevabını ise sönük bulan başkan damada yanıtını bir kez daha tekrarlattı.

Başkan Çaykara daha sonra şahitlerden de evet yanıtını aldıktan sonra çiftin ve şahitlerin imzalarını alarak nikah akdini tamamladı.

Nikah sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.

34bb02ae-f623-401b-9979-3ebfcc11f559.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.