Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli: Evimizi ziyaret ettik

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli: Evimizi ziyaret ettik
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek bayram tebrik mesajında bulundu. Hançerli pandemiden dolayı yüz yüze bayramlaşmanının gerçekleşmeyeceği için herkese iyi bayramlar dileğinde bulundu. 

Herkesin aşı olması gerektiğini söyleyen Hançerli şöyle devam etti; "Buradan sesimiizin ulaştığı herkese iyi bayramlar diliyorum. Kovid süreci birçok şeye engel olsa da yüreğimiz hep bir arada. Birtakım ziyaretlerimiz devam edecek. Burası bizim evimiz ve biz evimizi ziyaret ettik. Bayramlaşmanın bu yılda olmayacağı için buradan herkese iyi bayramlar dilerim.Bilimi dikkate alarak, tereddüte kapılmadan herkesin aşı olmasını öneriyorum. Ben üçüncü doz aşımı da oldum. Bilime güvenelim ve aşı olalım. Misafirliğinden ötürü CHP İlçe Başkanımız Erdal Nas'a teşekkür ediyorum." dedi.

CHP bizim siyasi ailemizdir

Ziyaretinden dolayı Hançerli'ye teşekkür eden Avcılar CHP İlçe Başkanı Erdal Nas; "Uzun zamandır bir araya gelemiyoruz. geleneneksel bayramlaşmamızı bayramın ikinci günü yapıyorduk. pandemi dolayısıyla bu yılda yüz yüze bir araya gelemiyoruz. pandemi sürecinde kaybettiklerimiz, acılarımız oldu. CHP bizim siyasi ailemizdir.Sayın Başkanımız Turan Hançerli bayram ziyaretimizde bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. Herkesin şimdiden bayramını kutluyorum." sözlerini sarf etti.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.