Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin bu duruma izin vermemesi gerekiyor!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin bu duruma izin vermemesi gerekiyor!
Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert, Avcılar'daki kentsel dönüşüm ve konut kredisi faizleri nedeniyle birçok sektörden müteahhitliğe geçiş yapıldığını ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin bu duruma izin vermemesi gerektiğini belirtti.

Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert, Avcılar'daki kentsel dönüşüm ve konut kredisi faizleri nedeniyle birçok sektörden müteahhitliğe geçiş yapıldığını ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin bu duruma izin vermemesi gerektiğini belirtti.. Mert yazısında;

"Son günlerde başta kentsel dönüşüm ve konut kredi faizlerinin elverişli olması nedeniyle hemen hemen her alanda iş sahibi olanlar müteahhitliğe el attılar.

İstanbul'un her ilçesinde gözle görülür müteahhit enflasyonunun yaşanması en çok da Avcılar'da dikkat çekmeye başladı.

Avcılar'da konuştuğum çoğu arkadaşım bu durumdan ilçe olarak muzdarip olduklarını kaydederek özellikle müteahhitliğe soyunan kişilerin siyasi yönetici olmaları fazlasıyla rahatsızlık veren boyuta geldi diye eklediler.

*

Avcılar’da siyaset yapan, belediye meclis üyesi, belediye başkan yardımcısı, CHP ilçe gençlik kolları yöneticileri, eski ilçe başkan ve yöneticilerinin müteahhitlik işine soyunduğunun altını çizen iş insanları içlerini şöyle döktüler:

Tamam tabi ki herkes şartları uygun ve yasal olduğu sürece her işi yapmakla özgürdür.

Ancak, iş belediye yöneticisi olarak durumdan istifade etme noktasında ise, iktidar olmanın avantajlarını kendi lehine kullanma pozisyonundaysa bu ve benzeri durumlardan Avcılar çok çekmiştir.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin bu durumlara müsade etmemesi gerekiyor."

ifadelerini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın>>>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum