Avcılar'da maliyet az iş çok!

Avcılar'da maliyet az iş çok!
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar’ın yıllardır devam eden sorunlarına çözüm bulan çalışmalarına devam ediyor. Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’nde süren yoğun mesaiyi yerinde inceledi. Hançerli, "Az maliyetle çok işler yapmaya, arkadaşlarımızla birlikte devam ediyoruz" dedi

Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Turan Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’nde, uzun yıllardır ihmal edilen yaşam kalitesini arttırmaya yönelik gayretlerinin devam edeceğini söyledi. "Yeşilkent'imizde birçok yerde çalışma var. Çok ihtiyaç vardı bu ihtiyaçları da bir bir çözüyoruz" didyen Hançerli, "Yaptığımız çalışmalar bir değil iki değil. Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır. Müdürümüz, öğretmenlerimiz de geldi. Biz de okulumuzun yolunu yaptık hazır. Başka neler yapabiliriz diye bakıyoruz. Çözemediğimiz sorunları emin olun çözeceğiz" ifadelerini kullandı.


Dünyaya örnek oluyoruz

Belediye Başkanı seçildikten sonra Yeşilkent'in yıllardır alamadığı hizmeti aldığını iddia eden Turan Hançerli, "Diğer mahallelerimizde alamadıkları hizmetleri alacak. Biz geleceğin Avcılar’ını geleceğin belediyeciliğini göstermek için var gücümüzle çalışacağız. Halkla birlikte halkın içinde çözebildiğimiz sorunları tüm gücümüzle çözmeye devam ediyoruz" açıklamasında bulundu. Sözlerini, "Zorluklarımız dertlerimiz sıkıntılarımız var" şeklinde sürdüren Hançerli, "Hem ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durum hem belediyemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durum. Biz az maliyetle çok işler yapmaya, arkadaşlarımızla birlikte devam ediyoruz. Az maliyetle çok iş, etkin ve verimli kaynak kullanımı bizim ilkelerimiz ve prensiplerimiz bunu da çalışma arkadaşlarımızla başarıyoruz. Avcılar'dan tüm dünyaya örnek bir model ortaya koyuyoruz" iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.