Avcılar'da yangın! Son anda kaçtılar...

Avcılar'da yangın! Son anda kaçtılar...
İstanbul Avcılar Firüzköy Mahallesi'nde gece saatlerinde yangın çıktı. Üç ailenin oturduğu apartmanın yanındaki kömürlükten yükselen alevler giderek daha fazla yere sıçradı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken apartman sakinleri kendini son anda dışarıya attı. Kömürlük ve çatı kullanılamaz hale geldi.

Firuzköy Mahallesi’nde saat 01.00 sıralarında binanın yanındaki depo olarak kullanılan kömürlükte başladı. Alevler yükselirken, bina sakinleri panikle kendilerini dışarıya attı. Bilinmeyen nedenle başlayan yangında  alevler kısa sürede büyüdü ve  3 ailenin oturduğu binanın çatısına kadar yükseldi.  Haber verilmesi üzerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak, çatı ve içindeki bütün eşyalar tamamen yandı. Alevlerin etkisiyle yolun karşı tarafındaki evin camları da patladı, ağacın dalları da kısmen yandı.

Mustafa Çetin, binada biri kardeşi olmak üzere 3 ailenin oturduğunu, alevleri söndürmek için sıkılan suyun evlerdeki parkelerin de kabarmasına neden olduğunu söyledi. Evleri zarar gören aileler, polise giderek kimse ile aralarında sorun bulunmadığını ancak, yangının soruşturularak aydınlatılmasını, çıkış nedeninin araştırılmasını istediler. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.