Avcılar'da zengin açılış

Avcılar'da zengin açılış
Avcılarlı iş insanı Beşir Zengin, Zengin Şirketler Grubu'nun yeni hizmet merkezinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Zengin, “İş dünyasında bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Bugün burada bizlerin yanında olan herkese çok teşekkür ederim” dedi

Turizm, gıda, otomotiv, inşaat ve sigorta sektöründe önemli hizmetler veren Zengin Şirketler Grubu'nun yeni merkezi Avcılar Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı. Beşir Zengin'in ev sahipliğini yaptığı açılış törenine; Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu, MHP Avcılar İlçe Başkanı Muhammed Nur Kutun, dünyanın yaşayan en uzun boylu insanı olarak bilinen Sultan Kösen, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Açılış nedeniyle oldukça mutlu olduğunu söyleyen Zengin, “Avcılar'da 15 yıldır hizmet veriyoruz. Bugüne kadar iş dünyasında yaptığımız güzel işlere artık buradan imza atacağız. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Kentsel dönüşüme yoğunluk vereceğiz

Avcılar'da kentsel dönüşüm konusunda inşaat sektörüne ağırlık vereceklerini anlatan Beşir Zengin, bu konuda Ortadoğu dünyasından da çok ciddi talep aldıklarını söyledi. Türk vatandaşlarının yanı sıra Suriye, Irak, İran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden insanları da Türkiye'de, Avcılar'da ev sahibi yaptıklarını kaydeden Zengin bu anlamdaki çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

beşir zengin
 


Avcılar'a yakıştı

Zengin Şirketler Grubu'nun yeni merkezinin Avcılar'a çok yakıştığını söyleyen Belediye Başkanı Turan Hançerli ise “Kendilerine gösterdikleri çalışmalarda başarılar diliyorum. İlçemize değer katacak işlere imza atacaklarından hiç şüphem yok. Bugüne kadar tanıdığımız, bildiğimiz bir şirketti. Bugünden sonra da Avcılar'a katkı vererek yola devam edecekler” dedi.


Sultan Kösen ilgi topladı

Mardin'den İstanbul'a gelen 2 metre 51 santimetre boyu ile Guinness Rekorlar Kitabı'na göre yeryüzünün yaşayan en uzun insanı Sultan Kösen, geçen yıl koronavirüs nedeniyle 5 günü yoğun bakımda olmak üzere 10 gün hastanede yattığını söyledi. Kösen, iki doz aşı olduğunu, doktoruna boy ve kilosuna göre 5 doz aşı olması gerektiğini belirtti. Gördüğü ilgiden memnun olduğunu da belirten Sultan Kösen, İstanbul'a gelirken, uçaktaki koltukların boyuna göre küçük kaldığını yine de rahat ettiğini söyledi. Kösen, 61 numara ayakkabı giydiğini hayatta boy ve kilo dahil hiçbir şeyden şikayet etmediğini ifade etti.


 

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.