Avcılar'ın devası var!

Avcılar'ın devası var!
DEVA Partisi Avcılar İlçe Başkanı İskender Selçuk Akgül, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Avcılar için hizmete hazır olduklarını söyleyen Akgül, “Biz, Avcılar'ın devası var, Avcılar'ın devası hazır diyoruz. Bunun için şimdiden sıkı bir şekilde çalışıyoruz” dedi

DEVA Partisi Avcılar Kurucu İlçe Başkanı İskender Selçuk Akgül, Youtube üzerinden katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kendisini 'Avcılar sevdalısı' olarak anlatan Akgül, “Avcılar benim doğduğum, büyüdüğüm bir ilçe. Burada başarılı olmak, güzel bir iz bırakmak benim en büyük gayem. İş dünyasındaki başarılarımızın yanı sıra çevremize de pozitif bir enerji verdiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda da kararlılıkla yola devam edeceğiz. Bize dost elini uzatan herkese dost elimizi uzatacağız” ifadesini kullandı. DEVA Partisi'nin mevcut yapılanmasından da söz eden Akgül, “2020 yılında kurulan çok yeni bir partiyiz. 16 aylık süreçte 41 ilde kongremizi gerçekleştirdik. Yarın seçim olsa katılabilecek durumdayız. Bunun dışında birçok ilçede teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız da bir erken seçim ihtimalini düşünerek bu anlamda çalışmalara çok erken başlamıştı. Biz parti olarak çok yeni olmamıza rağmen milletimizden ciddi bir teveccüh görüyoruz. Belki biraz zaman alacak ama şimdiden herkesin aklında yer etmeyi başarmış bir partiyiz. İlerleyen süreçte daha da hızlı ilerleyerek herkese doğru adresin DEVA Partisi olduğunu göstereceğiz” şeklinde konuştu.


Ülkeyi yönetmeye hazırız

DEVA Partisi'nin kadrolarının ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu da anlatan Akgül, “Biz hükümet olduktan sonra ilk 90 güne ilişkin dahi çalışmalarını yapmış bir partiyiz. Bu anlamda yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz” dedi. Avcılar'da da teşkilatlanma aşamasında hiçbir ayrım gözetmeden, liyakatı gözeterek, eşitlikçi bir tutumla yaklaşım sergilediklerini aktaran Akgül, kendisinin örnek aldığı en büyük siyasi figürün de Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söyledi.


Gençler büyük ilgi gösteriyor

Kendisinin geçmişte bir siyasi tecrübesi olmadığını ve kendisi gibi ilçe yönetiminde de birçok genç insan olduğunu aktaran Akgül, “Biz ilk tecrübemizi burada ülkemize, ilçemize fayda sağlamak için kazanacağız. Gençlerin bize büyük bir ilgisi var. Avcılar'da da ciddi bir gençlik var. Onlarla birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.


İletişimi canlı tutacağız

DEVA Partisi'nin mevcut siyasi konjektüre bakıldığında ittifaklar içinde olabileceğini de belirten Akgül, “Ama tabii bunun kararını genel başkanımız verecek. Ama biz yerelde tabii ki her siyasi partiyle görüşüyoruz. CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, İYİ Parti İlçe Başkanı Serkan Yalım, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Demiri gibi birçok ilçe başkanı ile görüşüyoruz. Biz de zaten önümüzdeki haftadan sonra ilçedeki tüm siyasi partilerle görüşeceğiz. Bu anlamda adımlar atacağız. Yerel yöneticilerle her daim Avcılar için iletişim halinde olacağız” diye konuştu.


Avcılar halkına hizmet edeceğiz

DEVA Partisi'nin geçtiğimiz günlerde Marmara Caddesi'nde yaptığı ücretsiz sağlık taramasına ilişkin de konuşan Akgül, etkinlik esnasında vatandaşlardan çok güzel geri dönüş aldıklarını aktardı. “Bu bizim ilk organizasyonumuzdu” diyen Akgül, “Oradan gerçekten çok mutlu ayrıldım. Dediğim gibi yeni bir partiyiz. Belli bir sürecin sonunda geldiğimiz yeri daha net göreceğiz. Fakat şu an bize olan ilginin çok umut verici olduğunu anlatabilirim. Orada yaptığımız sağlık taramasını diğer mahallerimizde de yapacağız. Yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştıran etkinlikler yapmak istiyoruz. İyi bir sonuç aldık diye düşünüyorum” dedi.



Siyasi popülizmi doğru bulmam

Kendisinin siyaset anlayışından da söz eden Akgül, “Ben siyasi popülizm sevmem. Olmayacak şeyler söylemeyi, farazi konuşmayı sevmem. Ayaklarımızın yere bastığı, realist, halkın hayatını kolaylaştıracak projeler üretecek ve insanlarımıza olabildiğince dokunacağız. Fanatizmden uzak, sağ duyulu ve olgun bir tutumla siyaset yapacağız. Vatandaşlarımızın hayatını ne kadar kolaylaştırabilir, onlara ne kadar fayda sağlayabilirsek o kadar mutlu olacağız. Benim siyasi anlayışım bu çizgide” ifadelerini kullandı.



Kanal İstanbul'a karşıyız

DEVA Partisi'nin İstanbul'un gündeminde belirleyici bir rol oynayan Kanal İstanbul konusundaki tutumunu da aktaran Akgül, “Biz net bir dille ifade edebilirim ki; Kanal İstanbul'a karşıyız. Bu yönde parti olarak gerekli açıklamalarımızı yaptık. Genel başkanımızın tutumu da Kanal İstanbul'a karşı bir tutum. İstanbul'un iyiliği ve sıhhati için doğru bir hamle olacağını düşünmüyoruz” dedi. HABER: ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.