Avcılar'ın kalbi Hatay'da!

Avcılar'ın kalbi Hatay'da!
Depremin vurduğu Hatay'ı ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Karaali Mahallesi Muhtarı Ali Doğru ve ailesiyle bir araya geldi. Hançerli, “Şunu herkes bilmeli ki Avcılar'ın kalbi Hatay'da” dedi

ANIL BODUÇ- 6-7 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıkıcı etkisini en çok hisseden şehirlerden birisi olan Hatay'da birçok farklı belediyenin yardım çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli de Hatay'a giderek Hataylı vatandaşlarla bir araya geldi. Depremin yarattığı vahim tabloya karşı el birliğiyle, yürek yüreğe vererek yaraları sarmaya çalıştıklarını anlatan Hançerli, “Ortada çok büyük bir acı var. Bu acıya karşı Avcılar Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Avcılarlı vatandaşlarımızın selam, dua ve desteklerini de getirdik. Hatay'ı hep birlikte ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Sımsıkı bağlarla kenetlendik

Hatay Karaali Mahallesi'ni ziyaret eden Turan Hançerli, mahalle muhtarı Ali Doğru ve ailesiyle de bir araya geldi. Ziyarete ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Hançerli, şu ifadeleri kullandı; “Sımsıkı bağlarla kenetlendiğimiz Hatay'da Karaali Mahallesi Muhtarımız Ali Doğru ve değerli ailesinin misafirleri olduk. Avcılar dayanışması ile aylardır yan yanayız. Birlikte yaralarımızı sarmak için mücadele ediyoruz. Kalbimiz sonuna kadar sizlerle olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.