Avcılar'ın kara günü: Tahsin Salihoğlu hayatını kaybetti

Avcılar'ın kara günü: Tahsin Salihoğlu hayatını kaybetti
Avcılar'ın 1992 yılında kurucu Belediye Başkanı olan Tahsin Salihoğlu, iki yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Bu sabah hayatını kaybeden Salihoğlu'nun cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakiben Sarıyer Camii'nde kılınacak ardından Sarıyer Merkez Mezarlığı'na defnedilecek

Eski Avcılar Belediye Başkanı Tahsin Salihoğlu, 2 yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Bu sabah hayatını kaybeden Salihoğlu, sevenlerini yasa boğdu. Salihoğlu'nun cenaze namazı Sarıyer Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak ve Sarıyer Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.


Avcılar'ın Tahsin ağabeyiydi

Salihoğlu'nun ölümü sonrası açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli de derin bir üzüntü yaşadığını söyledi. Hançerli, “1992-1997 yılları arasında Avcılarımızda Belediye Başkanı olarak hizmet eden, kentimize çalışmalarıyla değer katan, Avcılarlıların çok sevdiği Tahsin abisi Tahsin Salihoğlu’nu maalesef kaybettik. Çok üzgünüm. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum