Bağcılar'da su tasarrufu için ücretsiz aparat dağıtımı

Bağcılar'da su tasarrufu için ücretsiz aparat dağıtımı
İstanbul'un son dönemdeki en büyük sorunlarından biri olan barajlardaki doluluk oranları için harekete geçen Bağcılar Belediyesi, 270 bin eve tasarruf aparatı dağıtıyor.

Giderek düşen doluluk oranları ile İstanbul barajları son 10 yılın en düşük seviyeye geriledi. Kısa süre içerisinde büyük su sıkıntısı yaşanabileceği ön görülmesi üzerine Bağcılar Belediyesi aparat dağıtmaya başladı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in önderliğinde yapılan toplantıda ilçede bulunan 270 bin haneye su tasarruf aparatı dağıtılmaya karar verildi. Hazırlıkların ardından start verilen çalışma kapsamında belediye personeli, Yenigün Mahallesi’nden dağıtıma başladı. Kapı kapı dolaşan ekipler, vatandaşlara ücretsiz olarak su tasarruf aparatı verdi. Bu aparatlar yüzde 70 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Özdemir'den özen vurgusu

Başkan Özdemir de ekiplere eşlik ederek su tüketiminde tasarrufa özen gösterilmesi gerektiğinin vurgusunda bulunup, “Önemli bir çalışma yapıyoruz. 270 bin hanemizi dolaşarak komşularımızla bir araya geliyoruz. Bağcılar’ımızı güzel bir noktaya getirmek ve doğru yönetmek adına vatandaşlarımızın taleplerini ve görüşlerini alıyoruz. Onlara hediyelerimiz de var. Özellikle su tasarrufunu sağlayan aparatları veriyoruz. İnşallah bu sayede ciddi bir tasarruf sağlamış olacağız” dedi.

Ücretsiz su aparatı dağıtımı, 22 mahallenin tamamında yapılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.