Özer Öztaşbaşı: Bahadırlı sınıfta kaldı!

Özer Öztaşbaşı: Bahadırlı sınıfta kaldı!
Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı gazetecileri ağırladı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özer Öztaşbaşı, Belediye Başkanı Hakan Bahadırlı’yı eleştirdi. Öztaşbaşı, “4 buçuk yıllık karnesi Başkan Bahadırlı’ya sınıfı geçiremiyor” dedi

SELVİ SARITAÇ - Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı gazetecileri ağırladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hakan Bal, öncelik ilçe kurucu başkanı Ayhan Çeçen’e, önceki başkan Metin Erkol'a ve yönetimine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kendisini bu göreve layık gören İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’e şükranlarını sunan Bal, “Biliyorum ki bu görev onurlu olduğu kadar çileli ve meşakkatli bir görevdir. Devraldığımız  bu kutsal bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarımızın gayreti ve Bahçelievler halkının teveccühü ile  hakkettiği yere dikmek için çalışacağız. Bahçelievler teşkilatı olarak, tüm kalplere dokunmak için, bugünden itibaren, birlik ve beraberlik içinde, çıtayı yükselterek çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Rahatı seçmediler

Toplantıda konuşan Kurucu İlçe Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Ayhan Çeçen, parti olarak 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Millet İttifakı’nın kazanacağına inandıklarını söyleyerek, teşkilatlarının çoğunluğunun Ak Parti politikalarına karşı çıkan insanlardan oluştuğunu söyledi. Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu dahil, partideki pek çok kişinin Ak Parti’de önemli görevlerde bulunduğunu, rahatı seçmek varken yanlış politikalardan dolayı ülkenin geleceğinden endişe duyanlar olarak yeni bir oluşuma girdiklerini söyleyen Çeçen, duyarlı her insanın da kaygı duyması gerektiğinin altını çizdi. Çeçen, “Eğer siyasetçi veya bir STK’da görev alıyorsak, olumlu ya da olumsuz her şeyi söyleyecek, ilçemizin ve ülkemizin geleceğinden kaygı duyacağız” diye konuştu. 

Karnesi zayıf

Gerek genel gerekse yerel seçimler nedeniyle gelecek bir yılın hareketli geçeceğini söyleyen Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Özer Öztaşbaşı da seçim barajının MHP’nin oy oranına göre belirlendiğini savundu. Öztaşbaşı, “14 Mayıs’tan sonra tüm bu sıkıntılar bitecek” diyerek, öncelikli hedeflerinin Milli İttifakı’nın seçimi kazanması olduğunun altını çizdi. Kendisi de Bahçelievlerli olan Özer Öztaşbaşı, ilçelerinin özeline dair değerlendirmelerde de bulundu. Öncelikle mevcut Belediye Başkanı Hakan Bahadırlı’nın gelecek yerel seçimlerde bir daha aday olarak gösterilmeyeceğine inandığını söyleyen Öztaşbaşı, “4 buçuk yıllık karnesi Başkan Bahadırlı’ya sınıfı geçiremiyor” dedi. 

Teveccüh gösteriyor

Yerel seçimlere aynı başkanla gidildiği taktirde, Ak Parti’nin Bahçelievler’de seçimi kaybedeceğini iddia eden Öztaşbaşı, ilçede kentsel dönüşümün rant değeri yüksek E-5 üzerinde yapıldığını, Genel Başkanları Prof. Ahmet Davutoğlu’nun Bahçelievlerli olmasından dolayı kendilerine ayrıca teveccüh gösterdiğini dile getirdi. Öztaşbaşı, “Siyaset rant için değil, halka hizmet için yapılır” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.