Bakan Kurum 23 Nisan şenliklerine katıldı

Bakan Kurum 23 Nisan şenliklerine katıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen 23 Nisan Şenliklerine katıldı. Çocuklara seslenen Bakan Kurum, "Türkiye’nin güzel yarınlarına dair inancın tohumu, güçlü Türkiye için kurduğumuz hayallerin filizi sizlersiniz. Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz" dedi.

DHA- Validebağ Korusu’nda gerçekleşen şenlikte çocuklar için çeşitli gösteriler düzenlendi. Etkinliğe katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, çocuklara oyuncak hediye edip,  oyunlar oynadı.

Tüm çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Bakan Kurum, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk adımı Gazi Meclis’imizin açılışını bir bahar sevinciyle karşıladığımız gündür. Bugün, 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal’in sizlere, bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bayramdır. Kıymetli yavrularım, bayramınız kutlu olsun. Sizler, bizim en kıymetli varlığımız, geleceğimiz, umudumuzsunuz. Türkiye’nin güzel yarınlarına dair inancın tohumu, güçlü Türkiye için kurduğumuz hayallerin filizi sizlersiniz. Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz."

"Sizlerin güven ve huzur ikliminde büyümesi; sokakların, bahçelerin neşeli seslerinizle çınlaması; yüreklerinizin sevgiyle, coşkuyla, umutla çarpması ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bunun içindir ki; Milli Mücadelemizin en kritik dönüm noktalarından biri olan Millet Meclisimizin açıldığı gün, 23 Nisan sadece bu ülkenin değil, tüm dünya çocuklarına hediye edilmiştir. Biz de tıpkı ecdadımız gibi, sizlere daha güzel şehirler, daha güzel bahçeler, daha güzel bir gelecek sunmak istiyoruz. Şehirlerimizin en kıymetli yerlerini; ağaçlarla, kuşlarla, çiçeklerle dost olarak büyümeniz için millet bahçesi haline getiriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.