Bana büyük şans getirdin

Bana büyük şans getirdin
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde kendisine destek veren 72 yaşındaki Müzeyyen Şahbaz'ın evinde iftara katıldı. İmamoğlu Şahbaz'a, "Bana öyle enerji verdin ki o gün anacığım. Birbirimize hem şifa olduk hem de şans getirdik. Bana şans getirdin duanla beraber" diyerek teşekkür etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde Gaziosmanpaşa'da düzenlediği mitingine katılan 72 yaşındaki Müzeyyen Şahbaz'ı unutmadı. Önceki akşam iftar saatinde Şahbaz ailesinin Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evlerine konuk olan İmamoğlu, onlarla birlikte orucunu açtı. İmamoğlu, burada, Şahbaz’ın eşi Mithat Şahbaz, kızları Sevda Şahbaz, oğulları Erdal Şahbaz ve gelinleri Hülya Şahbaz ile tanıştı. İmamoğlu’nun, kendisini kapıda karşılayan 74 yaşındaki Şahbaz’a ilk sözleri, “Özledim sizi” oldu.

Her dakika aklımdasın

İmamoğlu ve Şahbaz arasında ilginç bir diualog yaşandı. Şahbaz, İmamoğlu'na, "Ben de seni çok özledim; hepimiz özledik. Seni tebrik etmeye gelecektim ama yanlış anlaşılır diye gelmedim" dedi. İmamoğlu ise "Ama ben sizi özledim. Aklımdan çıkmadı. Dedim ki; müsaitse, bu Ramazan’da iftara gideyim" karşılığını verdi. Şahbaz da "Çok mutlu oldum çok, çok, çok. Sanki dünya benim oldu. Hep dua ederim sana; bütün gençlere, bütün dünyaya ediyorum. Sen de hiç çıkmadın benim aklımdan. Her dakika aklımdasın. Hep dualarım sizinle" açıklamasını yaptı. İmamoğlu da "Ben, bu Ramazan’da iftara gitmiyorum hiçbir yere; insanları da rahatsız etmeyelim diye. Çünkü hastalık var. Ama dedim; uygunlarsa ben Müzeyyen teyzemlere gitmek istiyorum" dedi. Müzeyyen teyze de "Çok sevindim, ben heyecandan uyuyamadım. Çok heyecan yapıyorum seni çok sevdiğim için, canım benim. Aşkımsın sen ya. Vallahi hiç unutmuyorum" diğye konuştu.

Hepsini rüyada gördüm

72 yaşındaki Müzeyyen Şahbaz, "Ben, bütün yaşadıklarımı söylemeyecektim; rüyamda gördüm. Eşim şahit. İşte nasıl mazbatanı aldılar; hepsini gördüm, kazanacağını. Çok üzüldüm. Hep ağlıyordum. Bir baktım; iki çuval elinde. Vurdun kapıya. Dedin ki; ‘Müzeyyen Teyze, bir çuval senin, bir çuval benim.’ Uyandım. Bir daha sabaha kadar uyuyamadım. Beni Maltepe’ye çağırdın ya; onu da gördüm. Böyle çoluk, çocuk, genç. Çok yüksek bir arabadayım; beyaz. Herkes öpüyor beni. Kalktım gece, ağladım. Ben çok üzülüyorum. Gençleri çok seviyorum, çocukları. Size bir şey olmasın" açıklamasında bulundu. İmamoğlu ise "Ama bayağı yürüdük beraber. Bayağı indik aşağılara kadar. Bana öyle enerji verdin ki o gün anacığım. Birbirimize hem şifa olduk hem de şans getirdik. Bana şans getirdin duanla beraber" dedi. İmamoğlu, renkli anların yaşandığı iftar ziyareti sonrasında Şahbaz ailesini, kendi evine davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.