Barış bozulmayacak

Barış bozulmayacak
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kurban Bayramı sonrasında belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Personeli için aldığı kurbanlığı, aynı sofrada çalışanlarıyla paylaşan Genç, “Kimsenin çalışma barışımızı bozmasına izin vermeyeceğiz” dedi

Sarıyer Belediyesi çalışanları, Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından Ferahevler’de bulunan Fen İşleri Şantiyesi’nde verilen kurban yemeğinde buluştu. Bayram geleneği haline gelen yemeğe katılanlara alan girişinde dezenfektan ve maske dağıtıldı. Alanın koronavirüs önlemlerine göre düzenlediği yemekte çalışanlar da sosyal mesafeli masalarda oturdu. Başkan Genç, tüm masaları gezerek çalışanları teker teker selamladı. Genç, yaptığı konuşmada, “ Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde dayanışmayı en üst seviyeye taşımalıyız” dedi.

Her şey elimizde
Bütün çalışanların geçmiş bayramını kutlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Dünyanın zor koşullardan geçtiği şu günlerde emekleriyle ayakta durmaya çalışan arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun. Burada rızkımızı paylaşıyoruz. Farklı bir dönemden geçiyoruz. Sizlere elimi uzatamıyorum, sarılamıyorum bu benim için çok zor. Sağlıklı ortama dönebilmenin şartlarını yaratmamız lazım. Bu dönemde de ağır bedeller ödüyoruz. Her şey bizim elimizde. Mesafe koyacaksınız, maske takacaksınız ve hijyenik olacaksınız. Benzer şeyler yaşamda hep olacak. Her yeni döneme en az problem yaşayacak şekilde bakmamız lazım" dedi.

Düzen bozulmayacak
Son zamanlarda ortaya atılan asılsız iddialarla alakalı da konuşan Başkan Genç, "Hayatım boyunca emekten yana mücadele verdim. Bir kişinin bile emeğinin sömürülmesine müsaade etmedim. En başından beri söylediğim gibi biz her şeyi beraber yapacağız, beraber karar vereceğiz. Ülkemiz, hatta dünyamız çok zorlu bir dönemden geçiyor. Bu dönemde dayanışmayı en üst boyuta taşıyacağız. Bu dönemde kimsenin çalışma barışını, insanlar arasındaki dostluğu bozmasına izin vermeyeceğiz. Kurban dinimiz içinde çok önemli. Biz bugün lokmamızı paylaşıyoruz. Bu süreçte canla başla çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. El ele vermek zorundayız. Türkiye’nin yarını için çaba içinde olmak zorundayız. Kimsenin düzenimizi bozmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.