Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu: Hayalim iyi bir gelecek

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu: Hayalim iyi bir gelecek
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu’nun konuğu oldu. Başakşehirli gençler için hayalleri olduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “En büyük hayalim, gençlere iyi bir gelecek bırakmak” dedi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte, Daha Güçlü” sloganıyla yola çıktığı gençlik buluşmaları kapsamında, İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Kartoğlu, tecrübelerinden bahsederek, Başakşehirli gençlerin hayatlarına artı değerler katması gerektiğine işaret etti. Modern kentleşmede, sağlıkta, sporda ve teknolojide Başakşehirlilerin bir adım önde olduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Altyapısından üst yapısına kadar şehrimizi inşa ve ihya ediyoruz. Aynı zamanda sanatsal faaliyetlerimizle de ön plandayız. Her yaş grubundan komşularımızın da bu imkânlardan sonuna kadar faydalanmasını istiyorum.” şeklinde konuştu.


Atölye açılışı yaptım

Keyifli söyleşinin ardından Robotik Kodlama Atölyesi’ni ziyaret eden Başkan Kartoğlu, gençleri Başakşehir Living Lab’deki eğitimlere davet etti. Görsel Sanatlar Atölyesi’nin açılışını da yapan Kartoğlu, öğrencilerin hazırladığı kara kalem, sulu boya gibi birbirinden güzel çalışmaları tek tek inceleyerek, gençlere başarılar diledi.

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.