Başakşehir cami açılışı yaptı

Başakşehir cami açılışı yaptı
Başakşehir Mahallesi’nde hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Ramazan ve Özkan Demirel Camii, dualarla ibadete açıldı. İlçe sakinleriyle birlikte Cuma namazını eda eden Başkan Yasin Kartoğlu, Başakşehir’e yeni bir cami daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Mahallesi’nde hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Ramazan ve Özkan Demirel Camii açılış törenine katıldı. Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Başkan Kartoğlu, “Başakşehir, spordan sağlığa, teknolojiden yeşil alanlara kadar ilklerin ilçesi oldu. Geriye bu güzel şehrin manevi atmosferini tamamlamak kaldı. Bunu da ibadete açtığımız camilerimizle yapıyoruz.” dedi.

İbadete açılan Ramazan ve Özkan Demirel Camii’nde aynı anda bin 200 kişinin ibadet edebileceğini belirten Başkan Kartoğlu, “Bu mübarek mekânı dualar eşliğinde ibadete açıyoruz. Camiler, bizler için en kıymetli mekânların başında gelmektedir. Maneviyatımızı güçlendiren bu kıymetli eserlerin yapımında emeği geçen, yeni ibadet yerleri için bizlere talep de bulunarak hayır yarışında olan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ve Özkan Demirel Camii Başakşehir’imize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.