Başakşehir'de Ramazan coşkusu

Başakşehir'de Ramazan coşkusu
Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinliklerinde müzisyen Aykut Kuşkaya’yı ilçe sakinleriyle buluşturdu. Kuşkaya, birbirinden güzel şarkılarıyla Başakşehirlilere keyifli bir ramazan akşamı yaşattı

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’nın ev sahipliği yaptığı ramazan çadırında gençler ve yetişkinler kitap fuarı gezerken, ilçenin küçük sakinleri ise iftar ve teravih namazı arasındaki Hacivat ve Karagöz, jonglör ve sihirbaz gösterileriyle eğlendi. Başakşehirli çocuklar, Basın Danışmanlığı standında düzenlenen bilgi yarışmasında keyifli anlar yaşadı.

Aykut Kuşkaya mest etti
Teravih namazı sonrasında ise “Gönüller Yapmaya Geldim”, “Ağlarken Gülebilmek”, “Nereye Kadar”, “Allah Sorar” ve “Şehadet Uykusu” gibi eserleriyle tanınan müzisyen Aykut Kuşkaya, Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sağlık taraması yapıldı
Öte yandan 7-13 Nisan Sağlık Haftası kapsamında Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi BAKMER, Başakşehir Kent Meydanı’nda kurduğu stantlarda ilçe sakinlerine göz muayene, tansiyon ve şeker ölçümü ile saç ve cilt analizi, fizyoterapi, diyetisyen hizmetleri verdi. Kızılay çadırında ise Başakşehirliler kan bağışında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.