Başakşehir eğleniyor

Başakşehir eğleniyor
Başakşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Yaz Etkinlikleri’nde geçen hafta birbirinden değerli isimleri ağırladı.

Açık havada düzenlenen konser, sinema, tiyatro ve çocuk etkinlikleri ile Başakşehirliler keyifli vakit geçirdi

Başakşehir Belediyesi, birbirinden keyifli etkinliklerde binlerce ilçe sakinini bir araya getirdi. Başakşehir Millet Bahçesi, Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te düzenlenen etkinliklerde Başakşehirliler gönüllerince eğlendi, yazın keyfini doyasıya çıkardı.

Her akşam farklı bir eğlence
Açık hava sinemasında “Sagu Pagu” ve açık hava tiyatrosunda “Bir Varmış Bir Yokmuş” ile “Kumpanyada Curcuna” ilçe sakinleriyle buluştu. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Murat Irkılata, Sular Vadisi’nde Başakşehirli sevenlerine keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Bekir Ünlüataer, yıllar geçse de dillerden düşmeyen Türk sanat müziği eserlerini Başakşehirliler için yeniden yorumladı. Bahçeşehir Gölet’te sahne alan Volkan Arslan, Karadeniz ezgileri eşliğinde Başakşehirlileri coşturdu. Ozan Ünlü ve Eser Taşkıran Beşlisi ise Barış Manço şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Mehteran gösterisi de Başakşehirlilerin gönüllerini titretti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.