Başakşehir’de yenilenen Defne Parkı açıldı

Başakşehir’de yenilenen Defne Parkı açıldı
Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’de bulunan Defne Parkı’nı yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Başakşehir’de yaşayanların yeni buluşma noktalarından biri olacak parkta, sevimli dostlar için eğitim ve aktivite alanı da hazırlandı.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, bir süredir yenileme çalışmalarının devam ettiği Defne Parkı’nı ziyaret etti. Başakşehir ilçe sakinlerinin talebi doğrultusunda kısa süre önce çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Yeşilin şehri Başakşehir’de tek bir ağaca zarar vermeden Defne Parkımızın yenileme çalışmasını tamamladık” dedi.

SEVİMLİ DOSTLAR İÇİN ÖZEL ALAN

Yenileme çalışmalarında sevimli dostlar için özel bir alan oluşturduklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Sevimli dostlarımızın her zaman yanındayız. Defne Parkı’nın içerisinde can dostlarımıza özel harika bir alan oluşturduk. Eğitim, gezinme ve aktivite noktasının bulunduğu alanda komşularımız sevimli dostlarımızla keyifli bir vakit geçirebilecek” diye konuştu.

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

Defne Parkı’nda çocuk oyun alanı içerisinde kuleli oyun grubu, salıncak, ebeveyn salıncak, tahterevalli ve zıpzıp bulunuyor. Engelsiz çocuk oyun alanında ise engelsiz bulut oyun grubu ve engelsiz salıncak yer alıyor. Oyun alanlarının zemini çocukların düşüp yaralanmasını önlemek için ise EPDM kaplandı. Tek bir ağaca dahi zarar verilmeden yenileme çalışmaları tamamlanan parkta, yürüyüş yolu da yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.