Başkan Hasan Akgün: BAKUT çok kutsal bir görev üstlendi

Başkan Hasan Akgün: BAKUT çok kutsal bir görev üstlendi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından bölgeye giderek arama-kurtarma faaliyetlerinde bulunan Büyükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma (BAKUT) ekibini yemekte ağırladı. Akgün, ekip üyelerinin çok kutsal bir görev üstlendiğini dile getirdi.

AFAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 8 gün boyunca koordineli olarak çalışmalarını yürüten BAKUT, Hatay bölgesinde çalışmalarını tamamlayıp Büyükçekmece’ye döndü. Ekibi yemekte ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, üyelere tek tek teşekkür etti.


“TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ”

BAKUT’un 14 kişiyi enkaz altından canlı olarak kurtarmayı başardığını belirten Akgün, “Son olarak Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde olan ve 10 kentimizi etkileyen depremde de gördük ki arama kurtarma ekipleri doğal afetler sonrasında en kutsal görevi yapıyor. Binlerce insanımızı enkaz altından çıkartarak hayatlarını kurtarıyor. Bu anlamda sizlere ne kadar teşekkür etsek hakkınızı asla ödeyemeyiz. Büyükçekmece Belediyesi olarak BAKUT’un her anlamda daha da güçlendirilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.