Başkan Mutlu: Sevince seviliyorsunuz

Başkan Mutlu: Sevince seviliyorsunuz
31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkanı Hasan Mutlu, göreve başladığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğradı… İş, sanat, spor ve sanat dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bayrampaşa’da faaliyet gösteren vakıf, dernek, spor kulübü ve STK temsilcileri Başkan Mutlu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, göreve başladığı 5 Nisan’dan bu yana ziyaretçi akınına uğradı… İş, sanat, spor ve sanat dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bayrampaşa’da faaliyet gösteren vakıf, dernek, spor kulübü ve STK temsilcileri Başkan Mutlu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Şu ana kadar 7’den 70’e binlerce konuğunu ağırlayan Başkan Mutlu, “Bu ilgi, bu sevgi karşısında onurlanmamak, mutlu olmamak elde değil. İlgileri, sevgileri, teveccühleri için küçüğünden büyüğüne her bir vatandaşımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bayrampaşa halkımızla sevgilerimiz karşılıklı, sevince seviliyorsunuz. Biz birlikte başardık, Bayrampaşa’mızı ortak akılla birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.