Başkan Öztekin ‘Hizmet Sitesi’ sakinleri ile bir araya geldi

Başkan Öztekin ‘Hizmet Sitesi’ sakinleri ile bir araya geldi
Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek ‘Hizmet Sitesi’ sakinleri ile bir araya geldi.

Merkez Mahallesinde yapımı tamamlanan Yeni Kültür Merkezi’nde 'Hizmet Sitesi' sakinleri ile bir araya gelen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, kentsel dönüşüme girecek olan bölge ile ilgili site sakinlerine bilgi verdi. Dönüşüm Projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütüleceğini belirten Öztekin, bölgeye 2+1 ve 3+1 olmak üzere otoparklı modern ve depreme dayanıklı binalar yapılacağını aktardı. Yeni yapılacak dönüşümle bölgenin çehresinin de değişerek daha da değerleneceğini belirten Öztekin site sakinlerine, kimsenin mağdur edilmeyeceğini ve projenin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Yapılması planlanan proje ile ilgili site sakinlerine ayrıntılı bilgiler aktaran Öztekin daha sonra vatandaşlardan gelen soruları da dinleyerek cevaplandırdı. Yaklaşık iki saat süren toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Yunus Emre Küçük, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili belediye birim müdürleri de katıldı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.